Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 359861
Exposició pública del projecte bàsic i d’execució 2ª modificació del contracte de l’obra de rehabilitació integral de l’edifici La Misericòrdia -2ª fase-, zones de intervenció edifici antic “hospital de nit”, pati de dones i edifici antic “dipòsit arxiu general”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 6 d'agost de 2021 la Presidenta del Consell de Mallorca va aprovar el projecte bàsic i d'execució corresponent a la segona modificació de Rehabilitació Integral de l'edifici de La Misericòrdia -2ª Fase (Zones d'Intervenció edifici antic “Hospital de Nit”, Pati de Dones i edifici antic “Dipòsit Arxiu general”), elaborat pel Servei Tècnic de Projectes i Obres del departament d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, el qual s'exposa al públic per un termini de QUINZE (15) dies hàbils, comptadors des de l'endemà a la data de publicació d'aquest edicte al BOIB.

Tot això, de conformitat amb el que estableix l'article 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears (BOIB núm. 186 Ext. de 27 de desembre de 2006).

El projecte del 2on modificat de les obres de Rehabilitació Integral de l'edifici de La Misericòrdia -2ª Fase (Zones d'Intervenció edifici antic “Hospital de Nit”, Pati de Dones i edifici antic “Dipòsit Arxiu general”) és a disposició del públic en les següents dependències: 

  1. Organisme: Consell Insular de Mallorca.
  2. Departament: Hisenda i Funció Pública (Servei de Projectes i Obres).
  3. Domicili: carrer General Riera, 111
  4. Localitat i codi postal: 07010 Palma
  5. Telèfon: 971 173 723
  6. Correu Electrònic: serveistecnics@conselldemallorca.net.
  7. Horari:  de dilluns a divendres de 09.00 h a 14:00 h  

 

Palma, 6 d'agost de 2021

La secretària tècnica del departament d'Hisenda i Funció Pública  Sonia Moragues Botey