Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 353323
Inici procediment i obertura de termini per optar a la selecció de jutge/ssa de pau suplent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BAN DE BATLIA

Joan Monjo Estelrich, Batle d'aquest Ajuntament, faig saber:

Vist que la jutgessa de pau suplent, la Sra. Catalina Rosselló Garaña, fou nomenada jutgessa de pau titular en data 28/10/2020, d'acord amb el que disposa la Llei 6/1985, d'1 de juliol, del poder judicial, i el Reglament núm. 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau, és necessari procedir a l'elecció d'un nou jutge/ssa de pau suplent per a un període de 4 anys.

Que correspon al Ple de l'Ajuntament triar les persones per ser nomenades Jutge de Paz, titular i substitut d'aquest Municipi, de conformitat al que disposen els articles 101 i 102 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial i article 4 i 5.1 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Paz.

Atèsa la Resolució 2021-1136 de desestitment i d'obertura de nou període de presentació de sol·licituds Jutge/Jutgessa de Pau suplent, s'obre un termini de 20 dies hàbils perquè les persones que estiguin interessades, i reuneixin les condicions legals ho sol·licitin per escrit dirigit a aquesta Batlia.

Les sol·licituds es presentaran en el Registre d'entrada d'aquest Ajuntament o bé mitjançant el registre electrònic d'acord amb l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

El model d'instància es troba a la disposició dels interessats en les dependències municipals de la Corporació on podran ser presentades dins del termini establert.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament https://www.ajsantamargalida.net

Que en cas de no presentar-se sol·licituds, el Ple de la Corporació triarà lliurement, d'acord amb el que es preveu en l'article 101.1 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial i l'article 4 i 6 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Paz, comunicant l'Acord al Jutjat de Primera Instància del partit.

El que es publica per a general coneixement.

 

Santa Margalida a data de la signatura electrònica (5 d'agost de 2021)

El batle Joan Monjo Estelrich

 

 

ANNEX I SOL·LICITUD PER OPTAR AL PROCÉS SELECTIU PER AL NOMENAMENT DE JUTGE/JUTGESSA DE PAU SUPLENT DE SANTA MARGALIDA

Nom i linatges:______________________________________________________________

DNI:_____________________________________________________________

Domicili:________________________________________________________________

Localitat:________________________________________________ CP.:__________________

Telèfon:______________ Fax.:_______________ E-mail:_____________________________

EXPÒS/DECLAR BAIX LA MEVA RESPONSABILITAT

1.- Que he tingut coneixement de l'anunci publicat al Butlletí Oficial de la Província sobre l'obertura del termini de presentació d'instàncies per a la elecció del jutge/ssa de pau suplent del Jutjat de Pau de Santa Margalida.

2.- Que reuneixo els requisits de capacitat establerts al Reglament número 3/1995 de 7 de juny, dels Jutges de Pau, article 1.2 del Títol I i article 13 del Títol II.

3.- Que compleixo tots els requisits que preveu la LO 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial, i en concret els següents:

a) Ser espanyol

b) Ser major d'edat

c) No estar incurs en cap de les causes d'incapacitat que estableix l'article 303 de l'esmentada LO, i que literalment diu: "Estan incapacitats per ingressar en la Carrera Judicial els disminuïts física o psíquicament per a la funció judicial; els condemnats per delictes dolosos mentre no hagin obtingut la rehabilitació; els processats o inculpats per delicte dolós en tant no siguin absolts o es dicti auto de sobreseïment i aquells que no estiguin en el ple exercici dels seus drets civils.

4.- Que no incorre en cap de les incompatibilitats i prohibicions regulades als articles 389 a 397 de la Llei Orgànica del Poder Judicial en allò que sigui aplicable:

a) Amb qualsevol càrrec d'elecció popular o designació política de l'Estat, Comunitats Autònomes, Províncies i resta d'entitats locals i organismes dependents de qualsevol d'ells.

b) Amb les ocupacions o càrrecs dotats o retribuïts per l'Administració de l'Estat, les Corts Generals, la Casa Reial, Comunitats Autònomes, Províncies, Municipis i qualsevol entitat, organisme o empresa dependent d'uns i altres.

c) Amb l'exercici de l'advocacia i de la procuradoria i amb tot tipus d'assessorament jurídic, sigui o no retribuït.

No podran els/les jutges/sses pertànyer a partits polítics o sindicats o tenir ocupació al servei dels mateixos. Tampoc podran prendre en les eleccions legislatives o locals més part que la d'emetre el seu vot personal. No obstant això exerciran les funcions i complimentaran els deures inherents als seus càrrecs.

SOL·LICITO_

Optar al procés selectiu per al nomenament de Jutge/ssa de Pau suplent de Santa Margalida

 

Santa Margalida, a ___ de ______________ de 2021

 

Sgt.: _