Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 352653
Àrea de Cultura i Benestar Social. Termini d’informació pública relativa al Projecte de reglament de règim jurídic i de règim interior del Servei d’Acolliment Municipal per a Famílies de l’Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Palma, en sessió de 29 de juliol de 2021, va acordar:

“... PRIMER.- Aprovar inicialment el Projecte de reglament de règim jurídic i de règim interior del Servei d'Acolliment Municipal per a Famílies de l'Ajuntament de Palma ...”

De conformitat amb l'article 100 del Reglament orgànic del Ple de l'Ajuntament de Palma, l'article 49.b de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i amb l'article 102.b) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, als efectes de que la ciutadania i les persones legítimament interessades realitzin les seves reclamacions i suggeriments, es procedeix a obrir un període d'informació pública i d'audiència als interessats de 30 dies, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

L'expedient del Reglament es podrà examinar al tauler electrònic d'edictes i anuncis, a la pàgina web municipal (www.palma.cat) i a les dependències de Benestar Social (Av. Gabriel, 18, 1r, 07006 de Palma).

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (30 de juliol de 2021)

El tinent de batle de l'Àrea de Cultura i Benestar Social Antoni Noguera Ortega