Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 331965
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de juliol de 2021 per la qual es modifica la composició del tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir places vacants de personal estatutari fix de la categoria d’òptic/òptica optometrista del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de de 9 de juliol de 2021 (BOIB núm. 94, de 15/7/2021) es va publicar la convocatòria, les bases, el temari i el barem de mèrits, i es va designar el tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir les places vacants de personal estatutari fix de la categoria d'òptic/òptica optometrista del Servei de Salud de les Illes Balears.

  2. Circumstàncies sobrevingudes obliguen a modificar la composició de part del tribunal qualificador.    

Fonaments de dret

  1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú estableix que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

  2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

Resolució

  1. Aprovar la modificació de la composició del tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'optic/óptica optometrista convocat a través de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 9 de juliol de 2021, que figura a l'annex d'aquesta resolució.

  2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web www.ibsalut.es

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general del Servei de Salut de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques; i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

Palma, 29 de juliol de 2021   

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 191, de 7/11/2020)

 

 

ANNEX Modificació del tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria d'òptic/òptica optometrista del Servei de Salud de les Illes Balears

-La senyora Eugenia Solé Capdevila, que ocupava la vocalia 2 titular, passa a ser la presidenta suplent del tribunal.

-El senyor Emeterio Orduña Domingo, que era president suplent del tribunal, passa a ocupar la vocalia 2 titular.