Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 330401
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es modifica la Resolució de 29 d’abril de 2021 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l’exclusió, del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala enginyeria tècnica, especialitat enginyeria tècnica industrial, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 26 de novembre de 2020 es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala enginyeria tècnica, especialitat enginyeria tècnica industrial, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca (BOIB núm. 207, de 12 de desembre).

2. En data 8 de maig de 2021 es va publicar en el BOIB núm. 60 la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 29 d'abril de 2021 per la qual es varen aprovar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses a la borsa.

3. La Comissió Tècnica de Valoració va detectar que varis aspirants no complien amb la titulació requerida per a participar a la borsa i va sol·licitar a l'EBAP que fes els requeriments oportuns.

4. En data 9 de juny de 2021 L'EBAP atorgà a les persones afectades un tràmit d'audiència perquè en el termini de deu dies hàbils, comptadors a partir del dia següent a la notificació, poguessin presentar les al·legacions, documents i justificacions que estimessin pertinents en relació amb el compliment del requisit de la titulació exigida de conformitat amb les bases que regeixen el procés selectiu.

5. En data 26 de juliol la Comissió Tècnica de Valoració acorda desestimar les al·legacions presentades per una persona aspirant i proposar a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat l'exclusió d'aquestes persones de la borsa esmentada.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. L'article 29 del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix:

En qualsevol moment del procés selectiu, si el tribunal té coneixement que algun dels aspirants no compleix un o diversos requisits exigits per la convocatòria, n'haurà de proposar l'exclusió al conseller competent en matèria de funció pública de la CAIB, amb l'audiència prèvia de l'interessat, fent constar les causes que justifiquin la proposta. El conseller resoldrà el que procedeixi en dret.

4. La Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 26 de novembre de 2020 per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala enginyeria tècnica, especialitat enginyeria tècnica industrial, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca.

5. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 29 d'abril de 2021 per la qual s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió, del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala enginyeria tècnica, especialitat enginyeria tècnica industrial, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca

Atès tot l'anterior, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la modificació de les llistes definitives de persones admeses i excloses que varen ser aprovades mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 29 d'abril de 2021 del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu tècnic, escala enginyeria tècnica, especialitat enginyeria tècnica industrial, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca (BOIB núm. 60, de 8 de maig), en els termes que s'estableix a l'annex d'aquesta Resolució.

2. Ordenar que l'esmentada modificació tengui els efectes oportuns en les posteriors fases de la constitució de la borsa.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica de la Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en el web <http://oposicions.caib.es>.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 29 de juliol de 2021

La consellera de Presidencia, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez

 

ANNEX 1 Llista definitiva de persones aspirants admeses

Cos facultatiu tècnic, escala enginyeria tècnica, especialitat enginyeria tècnica industrial, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca

DNI

Llinatges, nom

***4242*

ABRINES VIVES, CARLOS

***9958*

ADROVER LLOMPART, JERONIA

***2273*

AGUILO LOPEZ, MARIA INES

***7765*

AMENGUAL ALVAREZ, JOAN

***6717*

AMENGUAL VICH, PATRICIA

***0196*

ARCAS OTO, AGUEDA MARTA

***4582*

ARRESE ESTERAS, JESÚS ALBERTO

***1450*

BARCELO GRIMALT, SALVADORA

***9050*

BARQUIEL ROSSELLÓ, MARTA

***7090*

BEA GONZALEZ, VICTOR MANUEL

***3787*

BERRAQUERO OTERO, ALFREDO RAFAEL

***9686*

BISBAL RIERA, RAFAEL

***6453*

BOHIGAS BRAVO, EMILIO

***9787*

CIFRE IZQUIERDO, JUAN ISAAC

***7417*

CIFRE TORRANDELL, MARC

***6383*

DE LA FUENTE GAITAN, ADELA MARIA

***4990*

DIEZ CABEZA, VICENTE

***7770*

ESCRIBANO GALLEGO, INMACULADA

***2991*

FRONTERA BERGAS, JOSEP

***7133*

FUSTER MARTÍNEZ, MIGUEL

***9704*

GARAU ROSSELLÓ, ANDREU

***0861*

GASCON CASTILLO, MIGUEL

***6815*

HERRERO AIBAR, LAURA

***7571*

MARTÍNEZ MATEU, ANTONIA

***9951*

MUNTANER ROCA, EDUARD

***7202*

MUÑOZ BENAVIDES, LAURA

***0619*

MUÑOZ RICHARTE, ANDRES

***1646*

OLIVER SUREDA, PERE JOSEP

***2565*

PERALES ORTS, ESTEFANIA

***1957*

PONS NIETO, MARTA

***9356*

RAMIREZ GOROSTIZAGA, IKER

***6195*

REDONDO OLIVER, CARLOS GUSTAVO

***9817*

REUS PERELLO, JUANA ANA

***2988*

RIBOT LACOSTA, PASQUAL JOAN

***5603*

ROIG VIÑAS, JOSE

***7422*

SALINAS JIMENEZ, CRISTINA

***1389*

SARRIO MICO, RICARDO

***7522*

SASTRE ALEMANY, JOSE CARLOS

***4417*

SUAREZ SANCHEZ, PENELOPE

***0887*

TALTAVULL CARRERAS, GEMMA

***8018*

TRILLO PEREZ, JULIO CESAR

 

 

ANNEX 2 Llista definitiva de persones aspirants excloses

Cos facultatiu tècnic, escala enginyeria tècnica, especialitat enginyeria tècnica industrial, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca

DNI

Llinatges, nom

Motiu d'exclusió

***8376*

AMER PERELLO, MIGUEL

NO SIGNA LA SOL·LICITUD

***6910*

BLANCO RUIZ, SANDRA

NO COMPLEIX EL REQUISIT DE LA TITULACIO EXIGIDA

***2054*

CÀNAVES NAVARRO, LLUIS

NO COMPLEIX EL REQUISIT DE LA TITULACIO EXIGIDA

***6703*

EL YAZIDI HAITOF, MILOUD

NO COMPLEIX EL REQUISIT DE LA TITULACIO EXIGIDA

***6483*

FERRER FRAU, LLUÍS MIQUEL

NO COMPLEIX EL REQUISIT DE LA TITULACIO EXIGIDA

***3661*

MARTI ARTIGUES, ANTONI

NO COMPLEIX EL REQUISIT DE LA TITULACIO EXIGIDA

***1537*

MORENO RABASCO, MARIA DEL CARMEN

NO COMPLEIX EL REQUISIT DE LA TITULACIO EXIGIDA

***4635*

SANCHIS ALTAVA, FERRAN

NO COMPLEIX EL REQUISIT DE LA TITULACIO EXIGIDA

***2511*

SUREDA GOMILA, BARBARA

NO COMPLEIX EL REQUISIT DE LA TITULACIO EXIGIDA