Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 328384
10/2021. Departament Tributari. Aprovació provisional de l’expedient de modificació de l’ordenança reguladora del Preu públic per a la realització d’activitats formatives, culturals, musicals i de taller als Casals de barri, concepte 341,09

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió ordinària de dia 29 de juliol de 2021, ha aprovat provisionalment l'expedient de modificació de l'ordenança reguladora del Preu públic per a la realització d'activitats formatives, culturals, musicals i de taller als Casals de barri, concepte 341,09.

De conformitat amb el disposat a l'article 49 del Text refós de la Llei d'hisendes locals, aprovat per RDL 2/2004, de 5 de març, l'esmentat acord s'exposarà al públic al tauler d'edictes de l' Ajuntament de Palma (www.palma.cat), durant el termini de trenta dies hàbils comptats a partir del següent al de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a fi que els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions i suggeriments que estimin oportunes.

La qual cosa es fa pública per coneixement general i als indicats efectes.

 

Palma, 29 de juliol de 2021

La cap del departament, per delegació (Decret de batlia 3000, BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Mª Gloria Belmonte Barcia