Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MOBILITAT I HABITATGE

Núm. 326240
Correcció d’errades advertides en l’ Anunci referent a la informació pública i expropiació relatives al Projecte d'execució d’instal·lació d’un parc solar fotovoltaic per a autoconsum de les instal·lacions de tracció de Serveis Ferroviaris de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 100, de 27 de juliol de 2021, s'ha publicat l'Anunci referent a la informació pública i expropiació relatives al Projecte d'execució d'instal·lació d'un parc solar fotovoltaic per a autoconsum de les instal·lacions de tracció de Serveis Ferroviaris de Mallorca.

S'ha observat una errada en la data de l'aprovació inicial signada pel director general de Mobilitat i Transport Terrestre de l'esmentat projecte

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Rectificar la següent errada:

On diu:

El 26 de juliol de 2021, va aprovar inicialment el Projecte d'execució instal·lació d'un parc solar fotovoltaic per a autoconsum de les instal·lacions de tracció de Serveis Ferroviaris de Mallorca.

Ha de dir:

El 23 de juliol de 2021, va aprovar inicialment el Projecte d'execució instal·lació d'un parc solar fotovoltaic per a autoconsum de les instal·lacions de tracció de Serveis Ferroviaris de Mallorca.

Publicar aquesta resolució en el  Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 28 de juliol de 2021

El secretari general Francesc Ramis Oliver Per suplència del director general de Mobilitat i Transport Terrestre (BOIB Núm. 24 de 18 de febrer de 2021)