Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA. DELEGACIÓ ESPECIAL DE ILLES BALEARS

Núm. 322498
Anunci de cobrança relatiu als rebuts del I.A.E. 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es comunica, en relació amb els rebuts de l'Impost sobre Activitats Económiques corresponents a 2021, i quan es tracti de quotes nacionals i provincials, la gestió recaptatória de les quals correspongui a l'Administració Tributária de l'Estat, el següent:

TERMINI PER A EFECTUAR L'INGRÉS

Del 16 de setembre fins al 22 de novembre de 2021 (Resolució de 8 de juny de 2021, del Departament de Recaptació de l'Agència Estatal d'Administració Tributária).

LLOC DE PAGAMENT

- Quotes nacionals.

A través de les Entitats col·laboradores (Bancs, Caixes d'Estalvi i Cooperatives de crèdit) en les quals no cal que l'obligat al pagament disposi de compte obert.

- Quotes provincials.

A través de les Entitats col·laboradores (Bancs, Caixes d'Estalvi i Cooperatives de crèdit) en les quals no cal que l'obligat al pagament disposi de compte obert.

Els ingressos es podran efectuar en l'horari d'atenció al públic d'aquestes Entitats.

Així mateix, el pagament de quotes nacionals i provincials podrá ser realitzat mitjançant cárrec en compte, a través d'Internet, a l'adreça www.agenciatributaria.es, a l'opció: Seu Electrónica. Trámits Destacats, Pagar ajornar i consultar deutes. Per a realitzar el pagament a través d'Internet és necessari disposar d'un sistema de signatura electrónica dels admesos per l'Agència Estatal d'Administració Tributária.

El venciment del termini d'ingrés en període voluntari, sense haver estat satisfet el deute, determinará l'inici del període executiu i la meritació dels interessos de demora i dels recárrecs a què es refereixen els articles 26 i 28 de la Llei General Tributária.

 

Palma, document signat electrònicament (16 de juliol de 2021)

El cap de la Dependència Regional de Recaptació de Illes Balears José Antonio López Bastida