Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 322928
Resolució que modifica la segona convocatòria d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica en el municipi de Sant Llorenç des Cardassar, per pal·liar els efectes de la covid-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 575115

1. El 14 de juliol de 2021 el director de la Fundació Mallorca Turisme dicta resolució d'aprovació de la segona convocatòria d'ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l'activitat econòmica en el municipi de Sant Llorenç des Cardassar, per pal·liar els efectes de la covid-19, extracte publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 96, de 20 de juliol.

2. El crèdit disponible que menciona la convocatòria no és correcte per la qual cosa s'ha de modificar aquest import perquè s'ajusti a la quantia real del pressupost.

Per tot això,

Resolc

Primer. Modificar la segona convocatòria d'ajuts extraordinaris, i a fons perdut per a les empreses que desenvolupen l'activitat econòmica en el municipi de Sant Llorenç des Cardassar, per pal·liar els efectes de la covid-19, en el següent sentit,

Allà on diu:

4. Import i crèdit pressupostari

El crèdit previst per aquesta convocatòria és de setanta-set mil tres-cents disset euros amb setanta-sis cèntims (77.317,76 €), amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme, import romanent de la primera convocatòria.

Ha de dir:

4. Import i crèdit pressupostari

El crèdit previst per aquesta convocatòria és de cinquanta-cinc mil tres-cents disset euros amb setanta-sis cèntims (55.317,76 €), amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme, import romanent de la primera convocatòria.

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant el president de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

 

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, document signat electrònicament (23 de juliol de 2021)

El director de la  Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordá