Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 321759
Decret de Batlia de reestructuració de les delegacions genèriques a tinents de batle i regidors de l'Ajuntament

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 25 de la llei 20/2006 Municipal i de Règim Local de les Illes Balears estableix que l'administració municipal es pot estructurar en departaments dirigits des d'una tinència de Batlia o des d'una regidoria delegada, en les matèries que se'ls atribueixin expressament.

L'article 21.1 de la llei 7/1985 Reguladora de les Bases de Règim local, així com l'article 41 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats locals (ROF) faculten al Batle a delegar part de les seves competències en la Junta de Govern Local i en Tinents de Batle i Regidors.

Vist el Decret de Batlia de data 20/06/2019 que obra en l'expedient 1789/2019, on al senyor Antoni Simó Tomàs i Canyelles, actualment primer tinent a batle se li atorguen les delegacions de les àrees de Cultura, Planejament urbanístic i Patrimoni, que a la senyora Catalina Munar i Etxaniz, se li atorguen les delegacions de Medi ambient i Sanitat i al Sr. Biel Payeras Torrandell se li atorguen les competències de Participació Ciutadana i innovació

Aprofitant la relació laboral dels diferents regidors i per tant de la dedicació que disposen per gestionar les seves àrees es planteja la realització d'una sèrie de canvis a l'efecte de potenciar la gestió de les diferents àrees creant la delegació específica de serveis urbans que inclou les competències de neteja viària i recollida de fems de l'Ajuntament de sa Pobla.

PRIMER.- Per tot això venc en efectuar les següents delegacions genèriques :

Sr. Antoni Simó Tomàs i Cañellas:

Cultura: Incloent la direcció política de l'espai cultural Can Planes ,de la Congregació, Can Cirera Prim i Es Rafal. Les relacions amb les entitats culturals i l'arxiu municipal.

Planejament Urbanístic: Proposta i impuls d'expedients de planejament urbanístic municipal i participació en representació de l'Ajuntament en els de caràcter territorial o sectorial que puguin afectar al Municipi, sense perjudici de les competències delegades per l'Alcaldia a la Junta de Govern Local ni a les competències que per Llei estan atribuïdes al Ple de la Corporació.

SERVEIS URBANS: inclou les competències de neteja viària i recollida de fems de l'Ajuntament de sa Pobla i relació directa amb els contractistes dels contractes afectes als servei.

Sra. Catalina Munar Etxaniz:

Medi Ambient: Espais naturals. Educació Medi Ambiental, Campanyes de Civisme i vigilància d'abocaments il·legals. Benestar animal i tinença responsable.

Sanitat: Relacions amb IBSALUD, sanitat alimentària i sanitat animal.

Sr. Biel Payeras Torrandell:

Participació Ciutadana: Àrea de caràcter transversal que implica el manteniment i la introducció de elements de participació ciutadana en tots els àmbits de l'actuació municipal, amb especial incidència en la col·laboració amb la Regidoria de Fires i Festes  i responsabilitat política  de sa Pobla Ràdio

Innovació: Administració electrònica, simplificació dels procediments, programari i equipament informàtic municipal

PATRIMONI HISTÒRIC: Proposta i impuls dels expedients de naturalesa Patrimonial inclòs el d'aprovació definitiva del Catàleg de Protecció del Patrimoni i les seves modificacions, sense perjudici de les competències que per Llei estan atribuïdes al Ple de la Corporació.

SEGON.- Les anteriors delegacions inclouen les següents competències:

a) Dirigir, inspeccionar i impulsar els serveis municipals corresponents a cada àrea delegada (21.1.d. L 7/1985)

b) Disposar despeses pròpies de la corresponent regidoria, d'acord amb el procediment de contractació corresponent, amb un màxim de 2.000 € per despesa, iva exclòs. (21.1.f)

TERCER.- Les presents delegacions tendran efectes al dia de la seva signatura i d'elles se'n donarà compte a l'immediat Ple de la Corporació amb posterioritat a la signatura d'aquesta resolució mateix, es publicaran al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al portal de transparència de la seu electrònica municipal a l'apartat 1,Institucional, 1,1 Organigrama i Funcions.

Ho mana i firma el sr. batle Llorenç Gelabert Crespí, a la data de la signatura electrònica, jo el Secretari en don fe.

 

Sa Pobla, en el dia de la signatura electrònica (27 de juliol de 2021)

El batle Llorenç Gelabert Crespí