Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 320708
Aprovació inicial Ordenança municipal reguladora de l’habitatge de preu taxat al sector de sòl urbanitzable UP3, del terme Municipal de Maó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Maó, en sessió ordinària realitzada el dia 22 de juliol de 2021, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

Primer. Aprovar inicialment l'Ordenança municipal reguladora de l'habitatge de preu taxat al sector de sòl urbanitzable UP3, del terme municipal de Maó.

Segon. Obrir un període d'informació pública, durant un termini mínim de trenta dies, mitjançant anunci publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels mitjans de comunicació escrita diària i al tauler d'anuncis digital de la corporació, perquè les persones interessades puguin examinar l'expedient i formular-hi les reclamacions i suggeriments que estimin pertinents.

Simultàniament, es publicarà al portal web de l'Ajuntament:

http://www.ajmao.org/tauler/edictes

Conclòs el període d'informació pública i audiència de les persones interessades, les reclamacions i suggeriments presentats s'estimaran o desestimaran, totalment o parcialment, i el Ple aprovarà l'ordenança definitivament.

En cas que no es presentin reclamacions o suggeriments contra l'aprovació inicial d'aquesta ordenança, l'acord d'aprovació inicial s'elevarà a definitiu, i s'estendrà certificat que acrediti aquesta circumstància.

Tercer. Publicar l'acord d'aprovació definitiva de l'Ordenança municipal reguladora de l'habitatge de preu taxat al sector de sòl urbanitzable UP3, del terme municipal de Maó, amb el seu text íntegre, per a general coneixement, al Butlletí Oficial de les Illes Balears, que produirà efectes jurídics transcorreguts quinze dies, comptats a partir de l'endemà de la seva publicació; així mateix, s'ha d'inserir al tauler d'anuncis digital de l'Ajuntament.

Estarà a disposició de les persones interessades a la seu electrònica:

http://www.ajmao.org/tauler/edictes

Quart. Remetre a l'Administració de l'Estat i al Govern de les Illes Balears, en el termini de quinze dies, a partir de la seva aprovació, l'acord d'aprovació definitiva i una còpia íntegra i fefaent del text de l'ordenança; o, si escau, el certificat que acrediti l'elevació a definitiva de l'aprovació inicial, així com còpia íntegra autenticada d'aquests.

Cinquè. Publicar en el Portal de Transparència el text definitiu de l'ordenança, d'acord amb la informació concreta d'obligatòria publicació que estableix la llei.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica del document (27 de juliol de 2021)

La t. d'alcaldia d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública

Dolores Antonio Florit