Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 317785
Ratificació dels acords de la Mesa General de Negociació del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de Bunyola, relatiu a les modificacions de la Carrera Professional de l’Ajuntament de Bunyola propostes per CCOO

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Bunyola, en data 14 de juliol de 2021, ha adoptat els següent acords:

«Vist l'acord de la Mesa General de Negociació del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de data 7 de novembre de 2018, relatiu a l'aprovació de la carrera professional del personal de l'Ajuntament de Bunyola.

Vist que va ser emès Informe de Secretaria referent al procediment a seguir i a la Legislació aplicable en el procediment d'aprovació de la carrera professional, en data 7 de novembre de 2018.

Vist l'Informe d'intervenció de fiscalització limitada prèvia, de data 7 de novembre de 2018.

Vist l'acord de la Mesa General de Negociació del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de data 15 d'abril de 2021, juntament amb l'escrit del Sr. Jaume Dora Coll, delegat de personal en representació de CCOO a l'Ajuntament de Bunyola, data 28 de maig de 2021 (2021-E-RC-1234).

I de conformitat amb el que es disposa en l'article 22.2.i) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, es proposa al Ple de l'Ajuntament l'adopció del següent:

ACORD

PRIMER. Aprovar l'acord de la Mesa General de Negociació del personal funcionari i laboral de l'Ajuntament de data 15 d'abril de 2021, de conformitat amb la proposta presentada pel Sr. Jaume Dora Coll, delegat de personal en representació de CCOO a l'Ajuntament de Bunyola, data 28 de maig de 2021 (2021-E-RC-1234), relatiu a les modificacions de la Carrera Professional de l'Ajuntament de Bunyola propostes per CCOO.

SEGON. Facultar al Sr. Batle perquè les mesures necessàries per executar aquest acord.

TERCER. Disposar la publicació d'aquest acord al BOIB.»

 

Bunyola, 19 de juliol de 2021

El batle

Andreu Bujosa Bestard