Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 315218
Acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de data 16 de juliol de 2021 d’Aprovació Inicial d’estudi de detall per reordenació volumètrica de les parcel·les 8, 11 i 12 de la zona industrial de Sant Francesc, TM Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el dia 16 de juliol de 2021 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

I. ACUMULAR els expedients electrònics núm. 2017/3633, 2019/9884 I 2019/9886 atès la íntima connexió d'aquests i la presenta d'un projecte conjunt de les tres parcel·les afectades, que seguiran la seva tramitació amb la numeració més antiga, és a dir, el núm. 2017/3633.

II. CONSIDERAR que, d'acord amb l'article 9.5 de la Llei 12/2016, de 17 d'agost, d'avaluació ambiental de les Illes Balears, modificada per la Llei 9/2018, de 31 de juliol, la tramitació del present estudi de detall per reordenació volumètrica de les parcel·les 8, 11 i 12 del polígon industrial de Sant Francesc NO ES TROBA SUBJECTE A AVALUACIÓ AMBIENTAL.

III. APROVAR INICIALMENT l'Estudi de Detall promogut per Trituración Y Vibrados de Formentera, S.R.L, Muebles Carlos, S.A.U, sra. María Carmen Tur Torres, sra. Belen Tur Torres, sr. Ricardo Tur Torres i sra. Carolina Tur Torres; visat pel COAIB amb el núm. 13/00117/21 per a la reordenació volumètrica de les parcel·les 8, 11 i 12 a la zona industrial de Sant Francesc.

IV. CONSIDERAR que, una vegada aprovat inicialment l'estudi de detall, s'haurà de Notificar particularment als propietaris, promotors i confrontants.

V. S'haurà de sotmetre l'acord d'aprovació inicial a INFORMACIÓ PÚBLICA pel termini d'UN MES per a la presentació d'al·legacions, mitjançant anunci al BOIB, a un dels diaris de major circulació a l'illa i a la pàgina web del Consell.

VI. CONSIDERAR així mateix que una vegada s'hagi produït l'aprovació inicial i, en el cas que no es presentin al·legacions a la tramitació de l'expedient, es podrà procedir a l'aprovació definitiva sense que s'hagi de tornar a informar per part de la CTA.

En compliment del disposat a l'apartat quart de l'acord mencionat anteriorment, es fa públic que els mencionats documents romandran exposats al públic a les dependències del Consell Insular de Formentera, àrea d'Urbanisme, C/de Pius Tur Mayans, núm. 14, Sant Francesc, durant un termini d'UN MES a comptar des de la darrera publicació, per tal que qualsevol persona pugui formular les al·legacions que estimi convenients.

 

Formentera,  22 de juliol de 2021

La presidenta del Consell insular de Formentera

Alejandra Ferrer Kirschbaum