Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL DE GOVERN

Núm. 318394
Correcció d’errades del Decret llei 7/2021 de 20 de juliol, de modificació del Decret llei 11/2020 de 10 de juliol, pel qual s’estableix un règim sancionador específic per fer front als incompliments de les disposicions dictades per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 97 de 20 de juliol de 2021, es va publicar el Decret llei 7/2021 de 20 de juliol, de modificació del Decret llei 11/2020 de 10 de juliol, pel qual s'estableix un règim sancionador específic per fer front als incompliments de les disposicions dictades per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19. Aquest Decret llei va ser rectificat per correcció d'errates de 21 de juliol de 2021 la qual es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes balears núm 98 de 22 de juliol de 2021.

No obstant això, s'ha advertit una errada de concordança entre l'exposició de motius i l'articulat de la publicació de 20 de juliol.

De conformitat amb l'article 56.3 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i amb l'article 19 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, es poden esmenar aquests tipus d'errors.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en la sessió de 26 de juliol de 2021, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Rectificar l'errada del Decret llei 7/2021 de 20 de juliol, de modificació del Decret llei 11/2020 de 10 de juliol, pel qual s'estableix un règim sancionador específic per fer front als incompliments de les disposicions dictades per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19, publicat mitjançant edicte 308060, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears n´´um 97 de 20 de juliol de 2021 en el sentit següent:

A l'article únic, punt 5

Versions catalana i castellana

Allà on diu:

‘'4 No obstant...

...

c) L'incompliment de no participació en reunions, festes o qualsevol altre tipus d'acte esporàdic o eventual, de caràcter públic o privat, en espais públics o privats, quan s'ha estat contacte estret d'una persona que hagi resultat positiva de Sar-Cov-2, i s'ha interromput l'obligació de quarantena que comporta, s'ha de sancionar, com a màxim, amb una multa de 2.000 euros.

...''

4. No obstante ...

c) El incumplimiento de no participación en reuniones, fiestas o cualquiera otro tipo de acto esporádico o eventual, de carácter  público o privado, en espacios públicos o privados, cuando se ha sido contacte estrecho de una persona que haya resultado positiva de SARS-CoV-2, y se ha interrumpido la obligación de cuarentena que comporta, se tiene que sancionar, como máximo, con una multa de 2.000 euros.

...''

Ha de dir:

‘'4 No obstant...

...

c) L'incompliment de no participació en reunions, festes o qualsevol altre tipus d'acte esporàdic o eventual, de caràcter públic o privat, en espais públics o privats, quan s'ha estat contacte estret d'una persona que hagi resultat positiva de Sar-Cov-2, i s'ha interromput l'obligació de quarantena que comporta, s'ha de sancionar, com a mínim, amb una multa de 2.000 euros.

...''

4. No obstante ...

...''

c)  El incumplimiento de no participación en reuniones, fiestas o cualquiera otro tipo de acto esporádico o eventual, de carácter  público o privado, en espacios públicos o privados, cuando se ha sido contacte estrecho de una persona que haya resultado positiva de SARS-CoV-2, y se ha interrumpido la obligación de cuarentena que comporta, se tiene que sancionar, como mínimo, con una multa de 2.000 euros.

...''

Segon. Comunicar aquest Acord al Parlament de les Illes Balears per al seu coneixement i als efectes escaients.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Palma, 26 de juliol de 2021

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez