Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI

Núm. 314977
Requeriment de documentació administrativa corresponent a les sol·licituds de subvencions del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per entitats que promoguin i fomentin la custòdia del territori a la Serra de Tramuntana per a l’any 2021 (SV 02/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 El cap de servei de Gestió de Paratges Culturals i instructor de l'expedient ha signat, el dia 23 de juliol de 2021, el requeriment següent:

<<La Vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, el dia 21 de maig de 2021, va resoldre aprovar la convocatòria de subvencions del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per entitats que promoguin i fomentin la custòdia del territori a la Serra de Tramuntana per a l'any 2021 (Referència Base de Dades Nacional de Subvencions: 565521). Convocatòria de la qual es va publicar al BOIB núm. 68 de dia 25 de maig de 2021, donant-se un termini de trenta dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per presentar sol·licituds de subvencions.

Una vegada examinada la documentació presentada per tots els sol·licitants, d'acord amb els criteris de les bases de la convocatòria, s'ha detectat una sèrie de deficiències en part de la documentació presentada per la majoria de sol·licitants. En aquest sentit, i d'acord amb la base setena, us comuniquem que haureu de presentar la documentació que s'assenyala en l'annex que s'adjunta a aquest requeriment.

En virtut de tot el que s'ha exposat i d'acord amb la base setena de la convocatòria indicada heu de presentar la documentació requerida en els annexes corresponents, dins el termini de deus dies hàbils, comptadors des del dia següent de la publicació d'aquest requeriment en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). En cas contrari, es considerarà que desistiu de la vostra petició, després d'haver pres la resolució pertinent, d'acord amb l'article 68.1 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. 

Els mitjans vàlids per presentar la documentació requerida són els que s'indiquen a la base sisena de la convocatòria.

 

Palma,  23 de juliol de 2021

La secretària del Consorci Serra de  Tramuntana Patrimoni Mundial

(per Delegació, BOIB núm. 143 de 15 de  Novembre de 2018)

Nieves Rodríguez Verdú

 

 

ANNEX 1

Deficiències en la documentació presentada per la convocatòria de subvencions del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per entitats que promoguin i fomentin la custòdia del territori a la Serra de Tramuntana per a l'any 2021 (SV 02/2021).

Nº EXP

SOL·LICITANT

CIF

DESCRIPCIÓ PROJECTE

CST-02/2021-LC

Associació TAIB

***0896**

Dinamització i implicació del voluntariat en la gestió de la Trapa

Deficiències:

- Manca aportar annex IV.

CST- 03/2021-LC

 

Fundación Vida Silvestre Mediterrània

***4907**

Feim barranc. Conservació del patrimoni natural i cultural

Deficiències:

- Manca aportar certificat/sol·licitud de no infracció urbanística actualitzat.

- Manca aportar annex IV.

CST-04/2021-LC

Amics de la Terra Balears

***1273**

Agroecologia d'arbres fruiters i el seu paper en la conservació dels pol·linitzadors a Ariant, una finca en custòdia del Territori

 

Deficiències:

- Manca aportar certificat/sol·licitud de no infracció urbanística.

- Manca aportar annex IV.

 

CST-05/2021-LC

Associació Més que Pedra

***4793**

Custòdia del territori en la finca de Son Torrella,

municipi d'Escorca 2021

 

Deficiències:

- Manca aportar plànol cadastral amb indicació del lloc a on s'ha de realitzar l'actuació subvencionable.