Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE PALMA - PALMAACTIVA-

Núm. 312917
PalmaActiva.- Anunci de l'extracte de les bases reguladores de subvencions mitjançant vals descompte per la compra de béns de consum personal i familiar per a la promoció i foment del comerç local i de proximitat de Palma (Publicat extracte en la base de dades nacional de subvencions ID 574669)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern, en sessió de dia 21 de juliol 2021, va aprovar les bases i la convocatòria pública de subvencions per reactivar la recuperació de l'activitat econòmica comercial i del sector serveis, mitjançant la dinamització i el foment, incentivant el flux de vendes i afavorint la compra de proximitat i al comerç local.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial dels Illes Balears, BOIB; el text complet es pot consultar en la Base de dades Nacional de Subvencions, http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index i en la pàgina web www.palmaactiva.com

Primer.

Beneficiaris

Els beneficiaris poden ser els establiments comercials que s'adhereixin a la campanya (persona física o jurídica amb o sense personalitat jurídica, que desenvolupi la seva activitat econòmica en el municipi de Palma i s'hagi vist afectada per les restriccions contemplades en l'Acord del Consell de Govern d'11 de gener de 2021, si compleix els requisits de la convocatòria) i les persones físiques majors d'edat que adquireixi un producte o servei amb un val descompte, siguin residents o no en el municipi de Palma.

Segon.

Objecte

L'objecte de la convocatòria és la regulació de les condicions que han de regir en la concessió de subvencions en règim de concessió directa, mitjançant l'adquisició per part de les persones físiques indicades al punt tercer de les bases, d'un val per import de 20 euros, amb valor nominal de 30 euros, essent 10 euros la subvenció aportada per PalmaActiva. Aquests vals estan destinats a l'adquisició de serveis i productes, per valor mínim de 30 euros (IVA inclòs) en els comerços adherits a la campanya.

La finalitat última és incrementar les vendes fomentant el consum en el comerç local i de proximitat, com a mesura de reactivació de l'activitat econòmica comercial del municipi de Palma.

Tercer.

Bases reguladores

Ordenança municipal de subvencions, aprovada pel Ple de l'Ajuntament en sessió de 26 de febrer de 2015 (publicada al BOIB núm. 35 de 12 de març de 2015)

Quart.

Quantia

La campanya consisteix a treure 50.000 vals de descompte perquè els consumidors els puguin adquirir per un preu de 20 euros, amb una subvenció per a cada val de 10 euros, per a comprar productes en el comerç de proximitat adherit. Aquests vals només es podran usar per a compres de producte per valor igual o superior a 30 euros (IVA inclòs)

Cinquè.

Termini i funcionament

La campanya estarà en vigor des de l'endemà de la publicació de l'obertura de la convocatòria, dins del mes de setembre de 2021, i es mantindrà oberta fins a esgotar totalment els vals o fins al dia 13 de desembre de 2021.

Adhesió d'establiments: Els establiments comercials interessats, ubicats a terme municipal de Palma, durant el termini de 10 dies hàbils des de l'inici de la campanya, es podran adherir a la mateixa mitjançant la incorporació de les dades que li siguin requerides per la plataforma habilitada per la gestió dels vals descompte. Aquest termini de 10 dies podrà ser ampliat, previ informe de l'Òrgan Gestor, si així es considera per al millor funcionament de la campanya.

Adquisició de Vals: Per a adquirir els vals el beneficiari s'ha de registrar en la plataforma introduint el número del DNI o NIE i acceptar els terminis del servei, l'adquirent pot obtenir un màxim de quatre (4) vals associats al seu DNI/NIE, amb una caducitat de 10 dies naturals des de la data d'adquisició. Cada val s'associa a un codi i cadascun indicarà la seva data de caducitat, passada aquesta el val no es podrà intercanviar perquè quedarà automàticament desactivat.

Sisè.

Pressupost

Aquesta convocatòria de subvencions compta amb el pressupost màxim de 500.000,00 euros a càrrec de l'aplicació pressupostaria 40.43330.47000 del pressupost de despeses de PalmaActiva de l'any 2021.

 

Palma, 22 de juliol de 2021

La gerent

Susana Rincón Otero