Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 313500
Resolució de la Direcció Gerència de l’Escola Balear d’Administració Pública de 19 de juliol de 2021 per la qual es modifica l’annex de la Resolució de la Direcció Gerència de l’Escola Balear d’Administració Pública de 7 de juny de 2021 que fixa el calendari i el sistema d’avaluació de les proves de llengua catalana organitzades per l’Escola per a la convocatòria de l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Mitjançant l'Acord del Consell de Direcció de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) de 13 de gener de 2021 es varen publicar l'oferta de cursos i les instruccions que regeixen el Pla de Formació de Llengua de l'EBAP per a l'any 2021 (BOIB núm. 8, de 19 de gener).

2.  El punt 21 de l'Acord de 13 de gener disposa que, abans d'acabar els cursos, es publicaran a la pàgina web Llengua Catalana EBAP (http://catalaebap.caib.es) i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears les dates concretes, l'horari i els llocs de realització de les proves.

3. El punt 22 de les instruccions per les quals es regeixen els cursos de llengua catalana de l'any 2021 de l'EBAP fixa els requisits que han de complir els alumnes per tenir dret d'examen.

4. L'annex de la Resolució de la Direcció Gerència de l'Escola Balear d'Administració Pública de 7 de juny de 2021 que fixa el calendari i el sistema d'avaluació de les proves de llengua catalana organitzades per l'Escola per a la convocatòria de l'any 2021 estableix les dates i els llocs de realització de les proves a cadascuna de les illes.

Per tot això, d'acord amb les atribucions que m'atorga l'article 12 del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública, dict la següent

Resolució

1. Modificar l'annex de la Resolució de la Direcció Gerència de l'Escola Balear d'Administració Pública de 7 de juny de 2021 que fixa el calendari i el sistema d'avaluació de les proves de llengua catalana organitzades per l'Escola per a la convocatòria de l'any 2021 amb l'agregació de dos paràgrafs nous en l'apartat d'informació addicional.

2. Publicar aquesta Resolució i l'annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la presidenta de l'EBAP en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 19 de juliol de 2021

La Direcció Gerència

Carmen Palomino Sánchez

La directora general de Funció Pública

Per suplència de la Direcció Gerència de l'Escola Balear d'Administració Pública

(BOIB núm. 54, de 17-04-2012)

 

ANNEX

Calendari i llocs de realització de les proves dels diferents nivells de llengua catalana corresponents a la convocatòria de l'any 2021 de l'EBAP

Calendari

Nivell A2

- Prova escrita: dilluns, 6 de setembre de 2021, a les 9.00 hores.

- Prova oral: dimarts, 7 de setembre de 2021, a partir de les 9.00 hores.

Nivell B1

― Prova escrita: dilluns, 6 de setembre de 2021, a les 9.00 hores.

― Prova oral: dimarts, 7 de setembre de 2021, a partir de les 9.00 hores.

Nivell B2

― Prova escrita: dimecres, 22 de setembre de 2021, a les 16.00 hores.

― Prova oral: dilluns, 27 de setembre de 2021, a partir de les 16.00 hores.

Nivell C1

― Prova escrita: dissabte, 18 de setembre de 2021, a les 9.00 hores.

― Prova oral: dilluns, 20 de setembre de 2021, a partir de les 16.00 hores.

Nivell C2

― Prova escrita: dissabte, 11 de setembre de 2021, a les 9.00 hores.

― Prova oral: dilluns, 13 de setembre de 2021, a partir de les 16.00 hores.

Llenguatge administratiu (LA)

― Dimecres, 15 de setembre de 2021, a les 16.00 hores.

Llocs

Mallorca

Totes les proves es faran a la seu de l'EBAP (c. del Gremi de Corredors, 10, 3a planta, poligon de Son Rossinyol, Palma).

Menorca

- La prova escrita del nivell B1 es farà a la seu de l'EBAP a Menorca (carrer del Bisbe Gonyalons, 20, Maó).

- Les proves escrites dels nivells B2 i llenguatge administratiu es faran a l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó (avinguda de Vives Llull, 15, Maó).

- Les proves escrites dels nivells C1 i C2 es faran a la seu de Menorca de la Universitat de les Illes Balears (carrer de Santa Rita, 11, Alaior).

- Les proves orals dels nivells B1, B2, C1 i C2 es faran a la seu de l'EBAP a Menorca (carrer del Bisbe Gonyalons, 20, Maó).

Eivissa

Totes les proves es faran a la seu de l'EBAP (carretera de Sant Antoni, km 2,7, sa Coma).

Formentera

Totes les proves es faran a la seu del Centre de Professorat (CEP) de Formentera (avinguda de Porto-salè, 91, Sant Francesc ).

Informació addicional

Per raons de seguretat i d'organització en l'execució de les proves, l'EBAP es reserva el dret de modificar-ne les dates, els llocs i l'horari, de la qual cosa n'informarà les persones interessades amb l'antelació suficient.

En el cas que els examinands de l'illa de Formentera hagin de fer les proves a l'illa d'Eivissa, l'EBAP assumirà el cost econòmic del desplaçament (anada i tornada).

Tots els alumnes amb dret d'examen podran examinar-se i ser avaluats tant de la part escrita com de la part oral de les proves, si escau. No obstant això, no es corregirà totalment la part escrita de les proves en cas d'haver-hi algun bloc o més no superat.

D'acord amb el punt 25.3 de les instruccions per les quals es regia el Pla de Formació de Llengua Catalana de l'EBAP de 2020 (Acord del Consell de Direcció de l'Escola Balear d'Administració Pública de 25 de novembre de 2019 pel qual s'aprova l'oferta de cursos i les instruccions que regeixen el Pla de Formació de Llengua de l'EBAP per a l'any 2020), en la convocatòria de 2021 es conservarà la qualificació d'apte dels blocs de la prova escrita a les persones que en la convocatòria de l'any 2020 no superaren el bloc d'expressió oral i interacció, però, en canvi, assoliren la puntuació mínima exigida en tots i cadascun dels blocs corresponents a la part escrita de les proves. Aquestes persones només s'hauran d'examinar del bloc d'expressió oral i interacció i seran incloses d'ofici en la llista de persones amb dret d'examen, per la qual cosa no hauran de fer cap tràmit previ ni inscriure's a les proves de 2021.

D'acord amb el punt 25.4 de les instruccions per les quals es regia el Pla de Formació de Llengua Catalana de l'EBAP de 2020, en la convocatòria de 2021 es conservarà la qualificació d'apte del bloc d'interacció i expressió oral a les persones que en la convocatòria de 2020 no superaren algun dels blocs de la part escrita (comprensió oral, comprensió escrita, domini pràctic del sistema lingüístic o expressió escrita), però, en canvi, assoliren la puntuació mínima exigida en el bloc d'interacció i expressió oral. Aquestes persones s'hauran d'examinar de tots els blocs de la part escrita i seran incloses d'ofici en la llista de persones amb dret d'examen, per la qual cosa no hauran de fer cap tràmit previ ni inscriure's a les proves de 2021.

En relació amb la prova de llenguatge administratiu, d'acord amb el punt 25.5 de les instruccions per les quals es regia el Pla de Formació de Llengua Catalana de l'EBAP de 2020, en la convocatòria de 2021 tendran dret d'examen les persones que en la convocatòria de 2020 no superaren el bloc d'expressió escrita, però, en canvi, assoliren la puntuació mínima exigida en la resta de blocs. En aquest cas, els examinands hauran de fer la prova sencera i seran inclosos d'ofici en la llista de persones amb dret d'examen, per la qual cosa no hauran de fer cap tràmit previ ni inscriure's a les proves de 2021.

D'acord amb el punt 21 de les instruccions per les quals es regeix el Pla de Formació de Llengua Catalana de l'EBAP de l'any 2021, les persones que no compareguin en el lloc, el dia i l'hora fixats per a la convocatòria no podran participar en les proves. En aquest sentit, no es permetrà l'accés a les aules una vegada feta la crida a les persones amb dret d'examen. D'altra banda, si alguna persona amb dret d'examen no pot comparèixer en el lloc, el dia i l'hora fixats a causa d'alguna força major degudament acreditada, se li conservarà el dret d'examen fins a la convocatòria de proves de l'any 2022.