Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INDÚSTRIES CULTURALS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 312081
Resolució del president de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears de 21 de juliol en què es corregeixen diverses errades en la Resolució de 6 de juliol de 2021 per la qual es convoquen les subvencions per donar suport a projectes culturals per a l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució del president de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears de 6 de juliol de 2021 es va aprovar la convocatòria de subvencions per donar suport a projectes culturals per a l'any 2021.

2. S'han detectat diverses errades en l'apartat 2.1 i de transcripció en els apartats 7 i 19.2 de la subvenció esmentada.

Fonaments de dret

1. D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, aquestes poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Tot considerant que el cas que ens ocupa es tracta d'una errada percentual en l'apartat 2.1, és procedent corregir-ho, atès que no s'alteren les puntuacions del barem. Per altra banda cal corregir una errada de transcripció en l'apartat 7 i l'apartat 19.2.

2. L'Ordre de la consellera d'Educació i Cultura, d'1 de juliol de 2009, per al qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura.

Per tot això, d'acord amb el que disposa l'article 15 del Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, i fent ús de les facultats que m'atribueix l'article 10.1.i) dels Estatuts de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'apartat 2.1 de la Resolució de 6 de juliol de 2021 per la qual es convoquen les subvencions per donar suport a projectes culturals per a l'any 2021, en el següent sentit:

Allà on diu:

Es poden subvencionar les nòmines de treballadors donats d'alta en el règim general de la Seguretat Social i el cost de la Seguretat Social a càrrec de l'empresa, fins a un import màxim equivalent al 20% de les despeses subvencionables.

Ha de dir:

Es poden subvencionar les nòmines de treballadors donats d'alta en el règim general de la Seguretat Social i el cost de la Seguretat Social a càrrec de l'empresa, fins a un import màxim equivalent al 50% de les despeses subvencionables.

2. Rectificar l'apartat 7 de la Resolució de 6 de juliol de 2021 per la qual es convoquen les subvencions per donar suport a projectes culturals per a l'any 2021, en el següent sentit:

Allà on diu:

Les factures han de ser emeses i pagades en el període comprès entre l'1 de gener de 2021 i el 30 de novembre de 2021 (ambdós inclosos), que correspon igualment al termini d'execució de les actuacions.

Ha de dir:

Les factures han de ser emeses i pagades en el període comprès entre l'1 de gener de 2021 i el 10 de desembre de 2021 (ambdós inclosos), que correspon igualment al termini d'execució de les actuacions.

3. Rectificar l'apartat 19.2 de la Resolució de 6 de juliol de 2021 per la qual es convoquen les subvencions per donar suport a projectes culturals per a l'any 2021, en el següent sentit:

Allà on diu:

No tenen la consideració de justificants de la inversió subvencionada les factures emeses o els extractes bancaris fets amb anterioritat a l'1 de gener de 2021 ni amb posterioritat al 30 de novembre de 2021, tret que es tracti d'un pagament a compte per fer les comandes relacionades directament amb l'activitat.

Ha de dir:

No tenen la consideració de justificants de la inversió subvencionada les factures emeses o els extractes bancaris fets amb anterioritat a l'1 de gener de 2021 ni amb posterioritat al 10 de desembre de 2021, tret que es tracti d'un pagament a compte per fer les comandes relacionades directament amb l'activitat.

4. Publicar la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president de l'ICIB, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 21 de juliol de 2021

El president de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears

Miquel Company Pons