Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 311914
Acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Menorca de 19 de juliol de 2021, relatiu a l’aprovació de la modificació del preu públic del curs de l’Escola d’Art dramàtic de Menorca (EADM) i aprovació del preu públic dels tallers complementaris (Exp. 0508-2021-000002)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter ordinari de 19 de juliol de 2021, adoptà, entre d'altres, l'acord següent:

PRIMER. Aprovar la modificació del preu públic del curs d'art dramàtic de l'EADM, que queda fixat amb els imports següents:

1) Preu públic general: 240€. Exempt d'IVA.

2) Preu públic bonificat: 120€. Exempt d'IVA.

Establir que tindran dret a la tarifa bonificada els alumnes que s'inscriguin al curs i que compleixin una o més de les situacions personals següents:

- Alumne de 30 anys o menys: s'acreditarà mitjançant la presentació del DNI en fer la inscripció.

- Alumne en situació d'atur: s'acreditarà mitjançant el resguard del SOIB d'estar en situació d'atur en fer la inscripció al curs.

- Alumne que pertany a família nombrosa, sigui general o especial: s'acreditarà mitjançant la presentació de còpia del títol de família nombrosa en fer la inscripció al curs.

Reconèixer la possibilitat dels usuaris de realitzar el pagament fraccionat del preu públic del curs.

Aquests pagaments s'han de fer abans del 15 d'octubre, del 15 de gener i del 15 d'abril del curs acadèmic correpsonent. Els imports dels pagaments fraccionats són:

- Preu públic general: tres pagaments de 80€.

- Preu públic bonificat: tres pagaments de 40€.

SEGON. Aprovar el preu públic dels tallers complementaris de l'EADM:

- Taller de dues sessions de 3 hores cadascuna: 35€ (públic general) / 20€ (alumnat EADM). Exempt d'IVA.

- Taller de dues sessions de 4 hores cadascuna: 55€ (públic general) / 30€ (alumnat EADM). Exempt d'IVA.

TERCER. Assenyalar que tenen l'obligació de pagar aquest preu públic les persones que s'inscriguin en el curs o en els tallers que realitza l'EADM.

QUART. Aquests preus públics s'han de satisfer en el moment de fer la inscripció en el curs o en els tallers, sense perjudici que es pugui optar pel fraccionament del pagament en els casos previstos.

CINQUÈ. En el supòsit de falta de pagament d'aquests preus públics, el seu import es podrà exigir pel procediment de constrenyiment i els actes que se'n derivin s'adaptaran al que preveu el Reglament general de recaptació.

 

Maó, 22 de juliol de 2021

Per delegació de la presidenta,

la secretària

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)