Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 311311
Avocació de competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle President d'aquesta Corporació Municipal, entre d'altres, ha adoptat el Decret, núm. 2395, de 13 de juliol, que literalment diu així:

«Vist el Decret de Batlia núm. 1959/2021, de 1 de juny, d'establiment de les àrees de gestió de l'organització municipal i atorgament de les delegacions genèriques als regidors.

Atès que la Regidora Sra. Margarita Esteva Jofre ha causat baixa per malaltia i per tant no pot exercir les seves funcions.

En l' exercici de les atribucions que em confereix la legislació vigent RESOLC:

PRIMER.-Que les competències assumides per l'Àrea d'Educació, Personal i Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) i per les raons expressades siguin assumides provisionalment pel Batle President Sr. Antoni Mir Salvà, mentrestant la Sra. Margarita Esteva Jofre estigui de baixa.

SEGON.-Aquest Decret haurà de ser notificat personalment al Regidor designat, sense perjudici de que tots aquells actes administratius dictats per avocació hauràn de fer esment a la referida circumstància.

TERCER.-Donar trasllat del present acord a l'Àrea d'Educació, Personal i Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC).

QUART.- Donar compte al Ple del present Decret en la primera sessió que es celebri i publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

El qual es fa públic pel seu coneixement en general.»

 

Andratx, 20 de juliol de 2021

El batle

Antoni mir salvà