Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 307274
Expropiació de terreny afectat per zona d'equipament divers, carretera de Sa Torre Nova, número 1, finca registral número 5871. exp. 2019/689

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament a la sessió de dia 24 de juny de 2021, va adoptar entre d'altres l'acord següent:

1. Declarar caducat l'expedient de referència.

2. Iniciar el procediment expropiatori dels béns i drets continguts a l'expedient de referència.

3. Autoritzar i ordenar la despesa inherent a les indemnitzacions previstes a l'esmentada relació detallada, per un import total de 47.441,45 euros, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 151.600018 COMPRA SOLARS del pressupost municipal vigent.

4. Comunicar als propietaris i titulars dels béns i drets que s'expropien que, en un termini de quinze dies hàbils des de la notificació d'aquest acord, poden convenir amb l'Ajuntament, lliurement i per avinença, l'alienació dels esmentats béns i drets i el termini de desallotjament. Si durant aquest termini no es presenta cap proposta a l'Ajuntament, o bé aquest refusa les ja presentades, s'entendrà que no ha estat possible arribar a l'adquisició per avinença i continuarà el procediment expropiatori.

5. Disposar que s'iniciï l'expedient de fixació del preu just dels béns i drets respecte a l'alienació dels quals no s'arribi a cap avinença, segons l'apartat anterior, mitjançant l'obertura de les peces separades corresponents.

6. Disposar que aquests acords es publiquin al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'edictes municipal i a un dels diaris de major difusió de la província.

7. Notificar el present acord a totes les persones interessades de l'expedient.

8. Atorgar audiència a les persones interessades de l'expedient per tal que en un període de 15 dies comptats a partir de la recepció de la notificació del present acord, puguin aportar les al·legacions, documents o informacions que estimin convenients per a la defensa del seu dret i en el seu cas, proposar els mitjans de prova del que vulgui fer ús de l'expedient.

  

Sant Llorenç des Cardassar, 16 de juliol de 2021

El batle

Mateu Puigròs Sureda