Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 306751
Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 19 juliol de 2021 per la qual se cita a termini a les persones interessades en el procediment abreujat 48/2021 del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, referit al recurs contenciós administratiu ampliat interposat contra la resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 29 de gener de 2021, i contra la resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 5 de març per la qual s’aprova la llista definitiva dels precandidats admesos i exclosos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 19 de febrer de 2021 se cita a termini a les persones interessades en el procediment abreujat 48/2021 del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, referit al recurs contenciós administratiu interposat pel Sr Salvador Ruiz Borràs , contra les resolucions del conseller d'Educació, Universitat i Recerca  de 24 de novembre de 2020, de 25 de novembre de 2020 i contra la resolució del recurs de reposició interposat contra la resolució del 25 de novembre de 2020 (BOIB núm. 27, de 25 de febrer).

2. La representació processal del Sr Salvador Ruiz Borràs va  sol·licitar ampliació del recurs amb la resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 29 de gener de 2021 per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la selecció de directors de centres docents públics no universitaris de les Illes Balears i s'aproven les bases que l'han de regir i contra la resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de dia 5 de març de 2021, per la qual s'aprova la llista definitiva dels precandidats admesos i exclosos i dels centres amb vacant de la convocatòria, de 29 de gener de 2021, del concurs de mèrits, per a la selecció de directors de centres docents públics no universitaris de les Illes Balears

3. Mitjançant ofici de 8 de juliol de 2021, de la lletrada de l'Administració de Justícia del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, es demana l'expedient esmentat i que se citi a termini els interessats per tal que puguin personar-se davant l'òrgan judicial en el termini de nou dies.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu ampliat, interposat davant del  Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, contra:

  • Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 29 de gener de 2021 per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la selecció de directors de centres docents públics no universitaris de les Illes Balears i s'aproven les bases que l'han de regir.

  • Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de dia 5 de març de 2021, per la qual s'aprova la llista definitiva dels precandidats admesos i exclosos i dels centres amb vacant de la convocatòria, de 29 de gener de 2021, del concurs de mèrits, per a la selecció de directors de centres docents públics no universitaris de les Illes Balears

Aquest recurs se segueix davant del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 amb el número de procediment abreujat 48/2021, a fi que es puguin personar com a demandades davant aquest Jutjat en el termini de nou dies comptadors des de la data de publicació d'aquesta Resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que, si es personen fora del termini establert, se les considerarà part, sense que per això el procediment s'hagi de retrotreure ni interrompre, i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

3. Ordenar la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 19 de juliol de 2021

El director general de Planificació, Ordenació i Centres

Antonio Morante Milla