Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 305477
Resolució de Batlia de l'Ajuntament de Son Servera, mitjançant la qual s'informa que s'ha exhaurit el crèdit disponible a la convocatòria del procediment de concessió directa i a fons perdut d'ajudes per pal·liar els efectes de la Covid-19 en els sectors econòmics del terme municipal de Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), ha resolt mitjançant Decret de Batlia núm. 2021-1054 de 16 de juliol de 2021, el següent:

Resolució de la Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears).

El 10 de març de 2021, el Consell Executiu del Consell de Mallorca va acordar la concessió de subvencions de la convocatòria 2021 adreçada als ajuntaments de Mallorca per pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la covid-19 en els sectors econòmics amb RGE 2021-E-RC-1949 de 25 de març de 2021, el qual va ser publicat al BOIB núm. 36, de 16 de març de 2021.

El 18 de març de 2021, es va formalitzar el Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'Ajuntament de Son Servera per concedir ajudes adreçades a pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la COVID-19 en els sectors econòmics.

El 28 d'abril de 2021, el Ple de l'Ajuntament va acordar aprovar les bases reguladores i la convocatòria del procediment de concessió directa i a fons perdut d'ajudes per pal·liar els efectes de la Covid-19 en els sectors econòmics del terme municipal de Son Servera, i es van publicar al BOIB núm. 58 de 4 de maig de 2021.

Les ajudes econòmiques regulades a aquesta convocatòria es van dotar amb un pressupost de 296.800,47 euros. Quantia resultant de les aportacions següents: per una part, 98.933,49 euros del propi Ajuntament de Son Servera; per una altra part, 98.933,49 euros provinents del Consell de Mallorca; i finalment, 98.933,49 euros provinents del Govern de les Illes Balears.

Del crèdit destinat ja s'han tramitat ajudes per un import de 296.000 euros per la qual cosa roman un crèdit disponible de 800,47 euros, insuficient per poder fer front a cap altra de les sol·licituds presentades.

Per aquest motiu, és convenient informar els interessats que s'ha exhaurit el crèdit i, en conseqüència, donar per finalitzat el termini de presentació de sol·licituds.

Per tot això,

RESOLC

Primer.-  Informar de l'exhauriment del crèdit disponible a la convocatòria del procediment de concessió directa i a fons perdut d'ajudes per pal·liar els efectes de la Covid-19 en els sectors econòmics del terme municipal de Son Servera (BOIB núm. 58 de 4 de maig de 2021), l'objecte de la qual és concedir ajudes directes a persones físiques i jurídiques, així com les comunitats de bens o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat, que tinguin establiment obert al públic o desenvolupin la seva activitat en el terme municipal de Son Servera i que s'hagin vist afectats per la crisi econòmica derivada de la crisis Sanitaria provocada per la COVID-19.

Segon.-  Donar per finalitzat el termini per presentar sol·licituds.

Tercer.-  Comunicar aquesta Resolució a la Base de Dades Nacional de Subvencions i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, potestativament es pot interposar un recurs de reposició davant la Batlia de l'Ajuntament de Son Servera en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la publicació d' aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, o directament un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu competent. Tot això, de conformitat amb el que disposa l'article 52.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local; els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8.1, 25.1 i 46.1 de la Llei 29/1988, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.”   

Son Servera, 16 de juliol de 2021

La batlessa ​​​​​​​Natalia Troya