Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 305362
Projectes de reparcel·lació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de dia 28 de juliol de 2021, entred'altres, s'adoptà el següent acord, el qual la seva part dispositiva diu textualment:

PRIMER.- Aprovar definitivament el projecte de reparcel·lació pel sistema decompensació de la UE 2.06 de les NNSS, condicionadament al compliment de les determinacions dels informes tècnics i jurídics emesos.

SEGON.- Que es procedeixi a la publicació al BOIB de l'acord d'aprovació definitiva ia la pàgina web municipal, a on constarà el contingut íntegre del projecte aprovat comunicant-ho per citació personal als titulars interessats. L'eficàcia del projecte dereparcel·lació requerirà la notificació de la seva aprovació definitiva a totes les persones titulars interessades i l'acreditació que s'ha fet, si s'escau, el pagament o el dipòsit de les indemnitzacions corresponents. Als efectes de la inscripció de l'acord d'aprovació definitiva del projecte s'haurà de verificar prèviament el compliment del que es disposa a l'article 243 del Reglament per a l'illa de Mallorca de la Llei 2/2014.

Contra aquest Acord, que és definitiu en via administrativa, només podrà interposar el recurs de reposició previst als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015 sobre PAC, davant el Batle, en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent al de la notificació expressa de l'Acord.

L'esmentat recurs de reposició s'entendrà desestimat si transcorregués un altre mes sense que es notifiqui la seva resolució.

Contra el que s'hagi resolt en el recurs de reposició, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, en el termini de DOS MESOS, comptats des del següent dia al de la notificació de l'acord resolutori del recurs de reposició, si fos exprés. Si no ho fos, el termini serà de SIS MESOS comptats a partir del dia següent a aquell en que, d'acord amb la seva normativa específica, es produeixi l'acte presumpte.

 

Marratxí, 19 de juliol de 2021

El regidor d'Urbanisme

Joan Francesc Canyelles Garau