Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 292477
Acord de la Junta de Govern Local de data 05.07.2021 d'aprovació inicial Estudi de Detall agrupació parcel·les U.A 17

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament d'Eivissa per acord de la Junta de Govern Local de data 05.07.2021, ha acordat el següent:

PRIMER. Aprovar inicialment l'Estudi de Detall d'una parcel·la situada a l'avinguda Pere Matutes Noguera, 66 del terme municipal d'Eivissa presentat per la mercantil Espebe 13, SL amb data 24 de març de 2021 (Reg. Entrada núm. 4882).

SEGON. Sotmetre l'aprovació inicial a un període d'informació pública per termini de trenta dies mitjançant anunci, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament, on constarà la documentació completa.

Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho, a l'efecte de que es presentin les al·legacions i els suggeriments que es considerin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament.

TERCER. Notificar personalment a les persones propietàries dels terrenys compresos en l'àmbit territorial de l'estudi de detall, en ocasió del tràmit d'informació pública i per idèntic termini.

QUART. Suspendre l'atorgament d'autoritzacions, llicències i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies, en l'àmbit territorial afectat per l'Estudi de Detall.

CINQUÈ. Sol·licitar l'emissió d'informe al Consell Insular d'Eivissa.

 

Eivissa, en el dia de la signatura electrònica (5 de juliol de 2021)

El secretari acctal.

Joaquim Roca Mata