Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 304019
Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de correcció d'errors de la Resolució de 11 de juny de 2021 per la qual es convoca un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears de la categoria de Facultatiu Especialista d’Àrea en Oncologia Mèdica (ASEF 2021_02) corresponent a la gerència 60301 Hospital Can Misses - Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de 11 de juny de 2021 es va convocar un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears de la categoria de Facultatiu Especialista d'Àrea en Oncologia Mèdica (ASEF 2021_02) corresponent a la gerència 60301 Hospital Can Misses - Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (BOIB núm. 84/2021, de 26 de juny).

2. S'ha advertit un error en aquesta Resolució, concretament en l'Annex 1 – Bases de la convocatòria, de la versió publicada en català.

Fonaments de dret

1. L'Article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que “Les Administracions Públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a petició dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que “la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació d'errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspondrà a l'òrgan que hagués dictat l'acte o la disposició”

Per tot l'exposat, dicto la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar un error observat en la Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de 11 de juny de 2021 en la qual es va convocar un procediment especial de selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de les Illes Balears de la categoria de Facultatiu Especialista d'Àrea en Oncologia Mèdica (ASEF 2021_02) corresponent a la gerència 60301 Hospital Can Misses - Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (BOIB núm. 84/2021, de 26 de juny).

En l'apartat 1.1. de l'Annex 1 – Bases de la convocatòria:

On diu:

1.1. L'objecte d'aquesta convocatòria es el concurs per mitjà del procediment especial de mèrits per la selecció de personal estatutari temporal per cobrir 1 plaça de Facultatiu Especialista d'Àrea en Oncologia Mèdica corresponent a la gerència de 60301 Hospital Can Misses - Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. Les característiques especials dels sol·licitants del lloc/s a cobrir són les següents:

- Títol d'Especialista en Oncologia Mèdica, via MIR.

- Formació en diagnòstic i terapèutica amb ecografia de tiroides.

- Formació en Nutrició.

- Formació en guàrdies d'àrea mèdica.

Ha de dir:

1.1. L'objecte d'aquesta convocatòria es el concurs per mitjà del procediment especial de mèrits per la selecció de personal estatutari temporal per cobrir 1 plaça de Facultatiu Especialista d'Àrea en Oncologia Mèdica corresponent a la gerència de 60301 Hospital Can Misses - Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. Les característiques especials dels sol·licitants del lloc/s a cobrir són les següents:

- Títol d'Especialista en Oncologia Mèdica, via MIR.

- Experiència assistencial mínima de dos anys en el maneig de les tècniques de pacients hospitalitzats i ambulatoris.

- Experiència professional contrastada en la realització de les tècniques diagnòstiques i terapèutiques.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes a comptador des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termina de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

 

Eivissa, 28 de juny de 2021.

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

P.D. Consellera de Salut (BOIB núm. 191, de 7 de novembre de 2020)

M. Carmen Santos Bernabeu