Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 302960
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 14 de juliol de 2021, de modificació de la composició de la Comissió Técnica de Valoració establerta en l’annex 3 de la Resolució de 26 d’abril de 2021 per la qual es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos auxiliar, de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 56, de 29 d'abril de 2021, es va publicar la Resolució de 26 d'abril de 2021 per la qual es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos auxiliar, de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca.

2. Atès que els presidents, titular i suplent, així com la vocal 1 titular, que havien estat designats membres de la Comissió Tècnica de Valoració han presentat causa de renúncia, les quals han estat acceptades, es fa necessari designar uns nous membres per poder continuar amb la tramitació del procés.

 

Resolució

1. Modificar la composició de la Comissió Técnica de Valoració establerta en l'annex 3 de la Resolució de 26 d'abril de 2021 per la qual es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos auxiliar, de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca.

2. Publicar l'Annex 3 amb la nova composició de la Comissió Técnica de Valoració, incorporant les modificacions efectuades.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 14 de juliol de 2021

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Mercedes Garrido Rodríguez

 

ANNEX 3

Comissió Tècnica de Valoració

Cos auxiliar, de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca

Comissió Tècnica titular

President: Toni Aymat Gual de Torrella

Vocal 1: Maria Luisa Cantallops Oliver

Vocal 2: Antoni Escribano Mesquida

Comissió Tècnica suplent

President: Francesc Sabater Vives

Vocal 1: Joana Maria Rotger Daviu

Vocal 2: Pere Lluís Ferrà Millan