Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 302487
Decret de la presidenta del Consell Insular de Menorca núm. 184/2021, de 16 de juliol, relatiu a la suspensió de les reunions dels òrgans col·legiats durant el mes d’agost de 2021 (exp. 0306-2021-1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'art. 113, apartat primer, del Reglament orgànic del Consell Insular preveu que, malgrat que el Ple tindrà sessions ordinàries, com a mínim amb caràcter mensual, aquest darrer òrgan podrà habilitar la presidència per suspendre la realització de la sessió ordinària corresponent durant el període de vacances, sempre que no menyscabi la gestió dels assumptes insulars.

Atès que en l'acord del Ple de 22 de juliol de 2019, pel qual s'estableix la periodicitat, el dia i l'hora de les reunions ordinàries del Ple, s'habilita expressament la presidència per tal que pugui suspendre les sessions ordinàries en període de vacances en els termes prevists en el Reglament orgànic;

Atès, finalment, que l'article 111.3 de l'esmentat Reglament orgànic estableix l'aplicació supletòria de les normes que regulen el funcionament i el règim de sessions del Ple a la resta d'òrgans col·legiats del CIM;

RESOLC

Primer. Suspendre les reunions ordinàries dels òrgans col·legiats del Consell Insular de Menorca durant el mes d'agost, excepte les reunions del Consell Executiu corresponents als dies 2 i 30 d'agost de 2021. Sens perjudici que es puguin reunir en el cas que ho requereixi la bona gestió de les competències insulars.

Segon. De conformitat amb la previsió continguda en el punt segon del decret de presidència núm. 424/2019, de 10 de juliol, durant aquest període correspondrà a la presidència la resolució dels assumptes competència del Consell Executiu, sens que es vegi alterat, per aquest fet, el règim de recursos aplicables. De les resolucions adoptades se n'haurà de donar compte al Consell Executiu en la següent sessió que tengui lloc.

Tercer. Publicar aquesta resolució en el BOIB, en el tauler d'edictes de la corporació i comunicar-la als interessats, sens perjudici que tengui efectes des de la data de la seva adopció.

 

Maó, 16 de juliol de 2021

Per delegació de la presidenta

La secretària

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)