Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 300902
Modificació de l'ordenança fiscal núm. 20 reguladora del preu públic per la prestació de serveis en instal·lacions esportives

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 24 de maig de 2021, va acordar l'aprovació de la modificació del preu públic per la prestació de serveis en les instal·lacions esportives. Atès que s'ha sotmès a exposició pública mitjançant edicte publicat en el BOIB núm. 70 de 29 de maig de 2021 i no s'han presentat al·legacions, es considera aprovat definitivament. Per la qual cosa es fa públic a l'efecte del seu general coneixement:

"Modificació de l'ordenança fiscal núm. 20 reguladora del preu públic per la prestació de serveis en les instal·lacions esportives i fixar la següent tarifa per la realització de l'activitat de pàdel:

PÀDEL

1 hora

9,00 euros

1 hora + llum

10 euros

1,5 hores

13,50 euros

1,5 hores + llum

15 euros

Contra el present Acord es podrà interposar recurs contenciós–administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

 

Porreres, 16 de juliol de 2021

La batlessa Francisca Mora Veny