Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA NATURA (IBANAT)

Núm. 300367
Resolució del director gerent de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT) per la qual es cita a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu del procediment ordinari núm. 16/2021 que es tramita davant el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. La mercantil Excursions a Cabrera SL  ha interposat un recurs contenciós administratiu —actuacions núm.  16/2021—, que se segueixen pel procediment ordinari en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma — contra l'acord del consell d'Administració de 23 de desembre de 2020  on es declarava la pèrdua sobrevinguda de l'objecte de l'expedient AA 1/2019.  

2. Per mitjà de Diligència d'ordenació de 16 de juny de 2021  , del Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma, es demana a l'IBANAT la remissió de l'expedient i es va requerir l'emplaçament dels tercers interessats en l'acte administratiu objecte del recurs.

Fonaments de dret

1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu —actuacions 16/2021- que se segueixen pels tràmits del procediment ordinari en el Jutjat Contenciós Administratiu núm. 3 de Palma— per tal que puguin comparèixer com a demandants i personar-se davant aquest Jutjat en el termini de nou dies comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini indicat, se les considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el curs del procediment; i que, si no s'hi personen oportunament, continuarà el procediment en els seus tràmits, sense que sigui necessari fer-los cap notificació.

3. Publicar aquesta resolució en la pàgina web de l'Institut Balear de la Natura.

 

Palma, 14 de juliol de 2021

El director gerent

Joan Ramon Villalonga