Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 295255
Resolució de recursos de reposició presentats davant aprovació definitiva RLT

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord del Ple de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia pel qual s'aprova definitivament  la relació i valoració de llocs de treball d'aquest Ajuntament. 

El Ple d'aquest Ajuntament, en sessió celebrada el dia 24/06/2021, va adoptar, entre d'altres, els següents ACORDS:

PRIMER. Resoldre els recursos de reposició presentats pels interessats a l'expedient de Relació i Valoració dels llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, estimant-les o desestimant-les total o parcialment, de conformitat amb l'informe tècnic que consta a l'expedient.

SEGON. Notificar individualment la resolució dels recursos de reposició als interessats que consten i es relacionen a l'expedient amb els recursos que siguin procedents.

TERCER. Aprovar definitivament l'expedient de Relació i Valoració dels llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, amb efectes de l'1 de gener de 2021, amb les següents observacions que consten a l'informe d'Intervenció:

1) -Estimar parcialment 4 dels recursos presentats, de conformitat amb l'informe tècnic que consta a l'expedient i que li serveix de motivació.

 Això suposa introduir els següents canvis a l'expedient en diferents aspectes de la Relació de Llocs de Treball:

 - Valoració: Modificar la puntuació en 4 llocs de treball recollits a la RLT, tenint en compte que anteriorment s'havia modificat la puntuació en 41 dels 63 llocs existents.

 Oficial Conductor/a: de 300 punts a 310.

 Operari/a de Neteja: de 160 punts a 170.

 Operari/a de Neteja d'Instal·lacions Esportives: de 160 punts a 170.

Responsable de Neteja: de 220 punts a 300.

 - Funcions principals: Es modifiquen en un lloc de treball.

Ordenança-Instal·lacions Escolars: es complementa una de les comeses del lloc, quedant establerta en els següents termes, “s'encarrega de la reposició, trasllat i repartiment d'estris, materials, propaganda, documentació i paqueteria diversa així com dels encàrrecs relacionats amb les diferents unitats dins i fora de les dependències on està assignat”.

- Formació específica: s'ha modificat en un lloc de treball.

Responsable de Neteja: s'hi afegeix “Permís de conduir B”.

- Requeriments específics: s'ha modificat en un lloc de treball.

 Responsable de Neteja: s'hi afegeix el requeriment de “Jornada adaptada a les necessitats del servei. Pot suposar treballar en jornada partida.

 

2) Desestimar la resta de recursos presentats, de conformitat amb l'informe tècnic que consta a l'expedient i que li serveix de motivació.

 

3) Notificar individualment la resolució del recurs, juntament amb l'informe tècnic, a cada un dels treballadors de l'Ajuntament que han presentat els recursos.

 

4) Aprovar la modificació de les fitxes descriptives dels llocs de treball que han sofert variacions i publicar de nou la Relació de Llocs de Treball amb els canvis introduïts, al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

QUART. Publicar la Resolució de recursos de reposició davant l'aprovació definitiva de la Relació de Llocs de Treballs al Butlletí Oficial de les Illes Balears i trametre-la a l'Administració General de l'Estat.

 

Sant Josep de sa Talaia, document signat electrònicament (12 de juliol de 2021)

L'alcalde Angel Luis Guerrero Domínguez

Documents adjunts