Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 292432
Aprovació de la borsa de treball per a proveir, amb personal funcionari interí, necessitats urgents existents a la policia local de l'Ajuntament de Consell

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió extraordinària de data 29 de juny de 2021 va adoptar el següent acord:

Primer.- Aprovar la borsa de treball per a proveir, amb personal funcionari interí, necessitats urgents existents a la policia local de l'Ajuntament de Consell, segons l'ordre de puntuació obtingut pels aspirants i de conformitat amb la proposta del Tribunal Qualificador:

Llinatges i Nom

DNI

Resultat final

Ortega Lozano, Ildefonso

**1104***

36,35

Font Pereda, Gabriel

**1294***

35,36

Mascaró Saborit, Santiago

**1052***

26,66

Dassoy Mut, Jose Miguel

**0715***

Exclòs

Segon.- Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears als efectes previstos en la normativa vigent.

Recursos

Contra el present acord es podran interposar els següents recursos:

a) Reposició: Davant la Junta de Govern Local, en el termini d'un mes, comptat des del dia següent a la data de notificació del present acord. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

b) Contenciós administratiu: Davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptat des del dia següent a la data de notificació del present acord. Es pot interposar directament, però si s'ha presentat un recurs de reposició, no es podrà formalitzar el contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, de 01 d'octubre, del procediment administratiu comú.

 

Consell, en data de la signatura electrònica (1 de juliol de 2021)

El batle Andreu Isern Pol