Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 292110
Resolució de Batlia núm. 1321, de data 5 de juliol de 2021, de nomenament de personal funcionari en pràctiques d'aspirants que han superat el procés selectiu per a la provisió de 2 places de la categoria d’oficial o oficiala de policia local de l’Ajuntament d’Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de Batlia núm. 1321, de data 5 de juliol de 2021, es va nomenar personal funcionari en pràctiques als aspirants que han superat el procés selectiu per a la provisió de 2 places de la categoria d'oficial o oficiala de policia local de l'Ajuntament d'Alcúdia, com a personal funcionari de carrera per promoció interna, mitjançant concurs-oposició, la qual a continuació es transcriu:

Mitjançant Decret de Batlia número 1800/2020, de 2 d'octubre, es varen aprovar la convocatòria i les bases que regiran el procediment selectiu per a la provisió de 2 places d'oficial de policia local de l'Ajuntament d'Alcúdia, com a personal funcionari de carrera, per promoció interna, corresponent a l'escala d'Administració Especial, subescala serveis especials, grup C, subgrup C1 de la categoria de policia local, incloses en la oferta d'ocupació pública de l'any 2017 de l'Ajuntament d'Alcúdia, mitjançant concurs-oposició, i que fou objecte de publicació al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament d'Alcúdia al BOIB núm. 171/2020, de 3 d'octubre, i al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament d'Alcúdia, en data 5 d'octubre, als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2015.

Vist que en data 16 d'octubre de 2020 ha estat objecte de publicació al BOE núm. 274/2020 la convocatòria del procediment selectiu per a la provisió de dues places d'oficial de Policia Local, concedint un termini de vint dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOE per la presentació de sol·licituds de participació, termini que acabà el 13 de novembre de 2020.

Vist que en data 8 d'abril de 2021, aquesta Batlia va dictar Resolució núm. 621/2021 per la qual s'aprovava el llistat definitiu d'admesos i exclosos al procediment selectiu.

Una vegada desenvolupat el procediment selectiu, i vista la proposta definitiva de la relació d'aspirants que han superat el procediment selectiu i que han de ser nomenats com a personal funcionari en pràctiques, formulada en data 10 de juny de 2021 pel Tribunal Qualificador del concurs-oposició, proposta la qual s'acceptà en la seva integritat mitjançant Resolució de Batlia núm. 1189/2021, de 15 de juny, publicada al BOIB núm. 81/2021, de 19 de juny.

Vist que la Resolució anterior ja esmentada aprovava la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu, els quals seran nomenats com a personal funcionari en pràctiques, establint un termini de 20 dies hàbils per a presentar la documentació acreditativa dels requisits exigits a la convocatòria.

Una vegada acreditada pels aspirants els documents que acrediten que compleixen els requisits exigits en la convocatòria.

Fent ús de les atribucions que em confereix l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local,

RESOLC

Primer.- Nomenar personal funcionari en pràctiques de la categoria d'Oficial de Policia Local de l'Ajuntament d'Alcúdia, per promoció interna, corresponent a l'escala d'Administració Especial, subescala serveis especials, grup C, subgrup C1, a les persones aspirants que figuren en la relació que s'indica a continuació. El període de pràctiques tindrà una durada de sis mesos:

NOM I COGNOMS

DNI/NIE

POSICIÓ FINAL

Ramón Santiago Godoy Daza

****556**

1

Miquel Palou Gramon

****253**

2

Segon.- Prèviament a l'inici de l'exercici de les seves funcions com a funcionaris en pràctiques, les persones nomenades hauran de prendre possessió del càrrec d'acord amb les disposicions vigents.

 

Tercer.- Notificar la resolució a les persones nomenades, les quals disposaran del termini màxim de tres dies naturals, a comptar des del següent al de la notificació d'aquesta resolució per prendre possessió dels seus càrrecs.  

Alcúdia, en data de la signatura electrònica.

La Batlessa,                                                                                                      N'he pres raó,

                                                                                                                         El Secretari

Cosa que fem pública.

  

Alcúdia, en el dia de la signatura electrònica (9 de juliol de 2021)

La batllessa

Bàrbara Rebassa Bisbal