Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 289864
Decret de delegació de les funcions de la Secretaria delegada de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) per als casos d’absència reglamentària o malaltia de la persona titular

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, el dia 5  de juliol del 2021, ha decretat:

“Antecedents

1. Amb efectes des dia 22 de juny de 2021, la Presidenta del Consell de Mallorca va encomanar les funcions de Secretària de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) a la Senyora Maria Elena Tur Figueruelo.

2. Es considera oportú la delegació de la Secretaria Delegada de l'IMAS per els casos d'absència reglamentària o malaltia de la persona titular, i encomanar aquestes funcions, a la Senyora Ana Cristina Gallardo Nielsen, cap del Departament de Recursos Humans de l'IMAS i en la Senyora Margarita Bestard Casaus, cap del Servei de Selecció i Provisió de l'IMAS, per aquest ordre.

3. El conseller executiu de de Drets Socials i President de l'IMAS, el dia 30 de juny del 2021, ha fet la proposta corresponent.

Fonaments Jurídics

L'article 15.1 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials estableix que actuarà de secretari el secretari general del Consell de Mallorca, que podrà delegar en un funcionari del grup A1 del propi Institut Mallorquí d'Afers Socials.

Per tot l'exposat, decret:

1. Encomanar les funcions de Secretaria delegada de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials en els casos d'absència reglamentària o malaltia de la Senyora Maria Elena Tur Figueruelo, a la Senyora Ana Cristina Gallardo Nielsen, cap del Departament de Recursos Humans de l'IMAS i en la Senyora Margarita Bestard Casaus, cap del Servei de Selecció i Provisió de l'IMAS, per aquest ordre.

2. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Donar compte d'aquest Decret a la Presidència i a la Gerència de l'IMAS, i comunicar-lo a les persones interessades.”

 

Palma, 6 de juliol de 2021

El secretari Antoni Benlloch Ramada