Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 287796
Departament de personal. Servei de provisió. Llista provisional de persones admeses i excloses procediment de reclassificació del cos de bombers

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública per decret 12620 de 08 de juliol de 2021, ha resolt el següent:

1. Aprovar la llista provisional de persones admeses del procés de reclassificació del Cos de bombers i bomberes de Palma consistent en la reconversió de places bomber/a i bomber-conductor/a subgrup C2 a places de bomber/a conductor/a subgrup C1 i caporal/a subgrup C2 a caporal/a subgrup C1. Aquesta convocatòria va ser publicada al BOIB núm. 41 de març de 2021, en els termes establerts a l'Annex  que s'adjunta al present decret.

2. Aprovar la llista provisional de persones excloses del procés de reclassificació del Cos de bombers i bomberes de Palma consistent en la reconversió de places bomber/a i bomber-conductor/a subgrup C2 a places de bomber/a conductor/a subgrup C1 i caporal/a subgrup C2 a caporal/a subgrup C1. Aquesta convocatòria va ser publicada al BOIB núm. 41 de març de 2021, en els termes establerts a l'Annex  que s'adjunta al present decret.

Per esmenar el possible defecte o presentar els documents que siguin preceptius, les persones excloses o omeses disposen d'un termini de 10 dies hàbils, comptats des de la publicació de la relació de persones excloses al BOIB. Si no es presenten esmenes a la llista, aquesta esdevé definitiva.

3.- Publicar a la pàgina web www.palma.cat.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'hagi aprovat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB.

                                                                                            

Palma, 8 de juliol de 2021

El cap de Departament de Personal p.d. Decret de batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Antoni Pallicer Martorell

Documents adjunts