Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 287307
Resolució de la direcció gerència de l’Escola Balear d’Administració Pública per la qual s’aprova el règim de suplència i es designen les persones suplents del cap o la cap del Departament de Formació i Selecció, dels o les caps de servei i dels o les caps d’estudis de l’Escola

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L'Ordre de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització d'1 de juny de 2020 per la qual s'aproven les funcions dels llocs de treball de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització i de l'Escola Balear d'Administració Pública (d'ara endavant, EBAP) disposa, en l'article 3, que en el cas de vacant de caps de departament o de servei o en absència de la persona titular, n'ha d'assumir les funcions el cap o la cap de departament o de servei que designi l'òrgan directiu al qual està adscrit el lloc de treball, tot això sens perjudici del règim ordinari de suplències que, si s'escau, s'estableixi.

A més, disposa que en la resta de llocs de treball vacants o en absència de la persona titular, n'assumeix les funcions la persona que ocupa el lloc de treball immediatament superior jeràrquicament, de conformitat amb els annexos 2 i 4 de l'ordre esmentada.

2. L'article 12 dels Estatuts de l'EBAP, aprovats pel Decret 31/2012, de 13 d'abril, estableix que «La Direcció Gerència és l'òrgan unipersonal directiu de l'EBAP i assumeix la direcció, l'administració i la gestió ordinària de l'ens, tal com estableix l'article 20 de la Llei 7/2010». D'altra banda, entre les atribucions d'aquest òrgan hi ha la direcció del personal de l'EBAP, com també qualsevol altra que no estigui expressament reservada a la resta d'òrgans.

3. Per raons d'operativitat, es considera convenient aprovar un règim de suplències en cas de vacant o d'absència, malaltia o qualsevol altre impediment del cap o la cap del Departament de Formació i Selecció, dels caps de servei i dels caps d'estudis de l'EBAP, per garantir en tot moment la continuïtat de les funcions atribuïdes a la persona titular.

Fonaments de dret

1. L'article 13 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

2. L'article 32 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. L'article 3 de l'Ordre de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització d'1 de juny de 2020 per la qual s'aproven les funcions dels llocs de treball de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització i de l'Escola Balear d'Administració Pública (BOIB núm. 103, de 6 de juny).

4. El Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar el règim de suplència del cap o la cap del Departament de Formació i Selecció de l'Escola Balear d'Administració Pública en els termes que s'indiquen a continuació, i designar suplents:

a) El cap o la cap del Servei de Gestió Administrativa i Econòmica, en l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de gestió econòmica i assumptes generals atribuïdes al cap o la cap del Departament de Formació i Selecció.

b) El cap o la cap del Servei d'Innovació, en l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de formació en línia i innovació atribuïdes al cap o la cap del Departament de Formació i Selecció.

c) El cap o la cap del Servei de Selecció i Provisió, en l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de selecció i provisió atribuïdes al cap o la cap del Departament de Formació i Selecció.

d) El cap o la cap del Servei de Règim Jurídic, en l'exercici de les funcions relatives a l'àrea jurídica atribuïdes al cap o la cap del Departament de Formació i Selecció.

e) El cap o la cap d'Estudis I, en l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de formació general, contínua i interadministrativa, atribuïdes al cap o la cap del Departament de Formació i Selecció.

f) El cap o la cap d'Estudis III, en l'exercici de les funcions relatives l'àrea de llengües atribuïdes al cap o la cap del Departament de Formació i Selecció.

g) El cap o la cap d'Estudis IV, en l'exercici de les funcions relatives l'àrea de seguretat i emergències atribuïdes al cap o la cap del Departament de Formació i Selecció.

2. Aprovar el règim de suplència dels o les caps de servei i dels o les caps d'estudis de l'Escola Balear d'Administració Pública en els termes que s'indiquen a continuació, i designar suplents:

a) El cap o la cap del Departament de Formació i Selecció:

i. En l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de formació i innovació i de gestió de personal atribuïdes al cap o la cap del Servei d'Innovació.

ii. En l'exercici de les funcions relatives a l'àrea jurídica atribuïdes al cap o la cap del Servei de Règim Jurídic.

iii. En l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de formació general atribuïdes al cap o la cap d'Estudis I.

iv. En l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de llengües atribuïdes al cap o la cap d'Estudis III.

v.  En l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de seguretat o emergències atribuïdes al cap o la cap d'Estudis IV.

b) El cap o la cap del Servei de Règim Jurídic.

i.  En l'exercici de les funcions relatives a l'àrea de selecció i provisió atribuïdes al cap o la cap del Servei de Selecció i Provisió.

3. Deixar sense efectes la Resolució del director gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública d'11 de desembre de 2019 per la qual s'aprova el règim de suplència i es designen les persones suplents de la cap del Departament de Formació i Selecció de l'EBAP (BOIB núm. 172, de 24 de desembre).

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 5 de juliol de 2021

La direcció gerència de la EBAP Carmen Palomino Sánchez La directora general de Funció Pública Per suplència de la direcció gerència de l'EBAP (BOIB núm. 54, de 17/04/2012)