Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 286890
Aprovació definitiva de la modificació de la delimitació de la Unitat d'actuació UA-3 Mirador del Claustre del Carme, del Pla general d'ordenació urbana de Maó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Maó-Mahón, en la sessió del dia 15 de gener de 2018, va acordar:

Primer. No admetre a tràmit la sol·licitud de revisió d'ofici de la delimitació de  la UA-3 Mirador del Claustre, del Pla general d'ordenació urbana de Maó, formulada per la societat Inversiones Porto Real, SL, perquè l'Ajuntament de Maó no té competència per a la revocació d'ofici dels acords adoptats pel Consell Insular de Menorca, Administració competent per a l'aprovació definitiva d'un instrument de planejament general, i per manca de legitimació activa de la societat esmentada, de conformitat amb el que disposen els apartats 2 i 3 de l'article 106 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Segon. Desestimar les al·legacions presentades per la societat Inversiones Porto Real, SL, pels motius que consten als informes tècnic i jurídic.

Tercer. Desestimar les al·legacions presentades pel Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Maó-Mahón, pels motius que consten als informes tècnic i jurídic.

Quart. Desestimar les al·legacions presentades per la Sra. Emilia Mir Bustament, pels motius que consten als informes tècnic i jurídic.

Cinquè. Desestimar les al·legacions presentades per la Sra. Graciela Martínez Framis, pels motius que consten als informes tècnic i jurídic 

Sisè. Aprovació definitiva de la modificació de la delimitació de la Unitat d'actuació UA-3 Mirador del Claustre del Carme, del Pla general d'ordenació urbana de Maó, segons documentació redactada per l'arquitecte municipal i l'advocat d'Urbanisme, en data 30 de juny de 2017, de conformitat amb el que disposa l'article 74 de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl.

Segons disposa la lletra c) de l'apartat 2 de l'article 74 de l'LOUS, l'eficàcia de la modificació de la delimitació de la Unitat d'actuació UA-3 Mirador del Claustre aprovada es diferirà fins a la publicació de l'acord d'aprovació definitiva en el Butlletí Oficial de les  Illes  Balears. Així mateix, la modificació de la delimitació aprovada es publicarà en la corresponent adreça o punt d'accés electrònic municipal i s'ha de comunicar a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears i al Consell Insular de Menorca.

Setè. Notificar aquests acords a les persones propietàries o titulars de drets afectades, incloses en la delimitació de la Unitat d'actuació UA-3 Mirador del Claustre, amb trasllat de còpia dels informes tècnic i jurídic a les persones que hagin presentat al·legacions.

 

Maó, 7 de juliol de 2021

La tinent d'Alcaldia d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública

Dolores Antonio Florit