Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 285597
Acord Ple del dia 26 de maig de 2021 sobre la proposta de modificació de la relació de llocs de treball de l'Ajuntament des Mercadal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de la Corporació celebrat, el dia 26 de maig de 2021, en sessió ordinària es va acordar la proposta d'actualització de modificació de la relació de llocs de treball, i que diu:

«9. PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

Es dona compte de la següent proposta de modificació de la relació de llocs de treball, la qual va ser dictaminada a la Comissió Informativa ordinària de Comptes, Hisenda, Règim Intern, Cultura, Àrea Social Sanitària i Medi Ambient celebrada en data 20 de maig de 2021, favorablement per 4 vots a favor del grup municipal PSOE, i 5 abstencions, 3 del grup ENTESA i 2 del grup PP, i que copiada diu:

PROPOSTA DEL BATLE

ASSUMPTE: MODIFICACIÓ PUNTUAL DE DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE FEINA DE L'AJUNTAMENT DES MERCADAL

Per acord de Ple de 17 de desembre del 2019 l'Ajuntament des Mercadal va aprovar la modificació de la relació de llocs de feina de l'Ajuntament, prevista a l'article 90.2 LBRL i 126 RDL 781/1986. En aquesta modificació, entre altres aspectes, es substituí un lloc de treball d'Oficial de Policia Local, per un segon cap de Policia Local. Aquest acord fou publicat al BOIB núm. 5, d'11 de gener de 2020.

Tanmateix, en la modificació anterior no es va tenir en compte el fet que, en l'oferta d'ocupació del 2019, es van cloure les tres places d'Oficial de Policia Local, de manera que, quan aquest es resolgués s'haurien de nomenar tres oficials de Policia, sense ser possible nomenar un segon cap de Policia, el qual s'hauria de cobrir mitjançant un procediment convocat a l'efecte.

En conseqüència, es fa necessari modificar de manera puntual la relació de llocs de treball de l'Ajuntament des Mercadal, en el sentit d'assenyalar que el lloc de treball de segon cap de Policia Local només es materialitzarà un cop s'hagi resolt el procediment selectiu oportú i, mentrestant, subsistiran les tres places d'oficial de policia que originalment existien en aquest Ajuntament.

En base a les anteriors consideracions, es proposa acordar:

1er. Modificar la relació de llocs de treball del personal funcionari de l'Ajuntament des Mercadal, en el sentit de canviar la descripció del segon cap de Policia Local, que quedarà redactat en els següents termes:

1 2on. Cap Policia Local C1 14 Especial responsabilitat 6.660,9 5 6.720,9 0

Titulació: Batxillerat o equivalent Especial dedicació (Ajust 40h) 5.001,7 5 5.046,7 7

Diploma aptitud escola Policia Local

Provisió: Concurs / concurs oposició / oposició lliure

Fins el dia que es procedeixi al nomenament de la persona que ocupi aquest lloc de treball de 2on. Cap Policia Local, aquest lloc de treball continuarà essent denominat Oficial de Policia Local i tindrà assignat mateix el complement específic que els altres oficials de Policia

2on. Publicar aquest acord i la relació de llocs de treballs modificada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Votació

Passada la proposta d'aprovació de la modificació de la relació de llocs de treball a votació és aprovada per unanimitat de tots els membres del consistori, 5 vots a favor del grup PSOE, 4 del grup ENTESA i 2 del grup PP»

Es Mercadal en la data de la signatura electrònica (5 de juliol de 2021)

El batle Francesc Ametller Pons