Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 284380
Acord del Ple de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears sobre la modificació no substancial consistent en un nou equip de neteja de contenidors, promogut per Adalmo SL - TM Bunyola (IPPC M 18/2020)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En relació amb l'assumpte de referència, i d'acord amb l'establert a l'article 24.3 del RDL 1/2016, de 16 de desembre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de prevenció i control integrats de la contaminació, es publica l'Acord del Ple de la CMAIB, en sessió de 17 de juny de 2021,

ATÈS

1. Que el Adalmo SL ha sol·licitat una modificació de l'autorització ambiental integrada de la instal·lació de gestió de residus perillosos i no perillosos al P. I. de Ses Veles consistent en un nou equip de neteja de contenidors.

2. Que la documentació aportada justifica que es tracta d'una modificació no substancial, en compliment de l'art. 14 del RD 815/2013.

3. Que els informes rebuts dels òrgans i entitats consultats són favorables.

ACORDA

Primer: Atorgar la modificació no substancial de l'autorització ambiental integrada de la instal·lació de gestió de residus perillosos i no perillosos al P. I. de Ses Veles, promoguda per Adalmo SL, consistent en un nou equip de neteja de contenidors amb les condicions d'explotació, capacitat i processos indicats a la memòria tècnica presentada per ADALMO S.L i signada per l'enginyer industrial Miquel Coll Crespí en data 22 de setembre de 2020.

Segon: La present autorització s'atorga sense perjudici de la resta d'autoritzacions i llicències que resultin exigibles, en particular la llicència urbanística municipal.

Tercer: Publicar el contingut d'aquest acord al BOIB.

 

Palma, 21 de juny de 2021

El president de la CMAIB Antoni Alorda Vilarrubias