Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 279043
Modificació de la resolució que estableix les condicions per subscriure contractes de patrocini d’obres audiovisuals (pel·lícules o sèries)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Al Butlletí Oficial de les Illes Balears de dia 29 de juny de 2021, núm. 85, es publica la resolució del director de la fundació Mallorca Turisme per la qual s'estableixen les condicions per subscriure contractes de patrocini d'obres audiovisuals (pel·lícules o sèries).

2. Segons disposa l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, les administracions públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o instància dels interessats, errors materials, de fet o aritmètics existents.

Per tot això,

Resolc

Primer. Modificar la resolució del director de la fundació Mallorca Turisme per la qual s'estableixen les condicions per subscriure contractes de patrocini d'obres audiovisuals (pel·lícules o sèries)., en el següent sentit:

Allà on diu

6. Termini i lloc de presentació de la documentació

La convocatòria per presentar projectes romandrà oberta des de l'endemà de publicar-se aquesta Resolució de convocatòria en el BOIB fins que se n'exhaureixi la dotació econòmica i com a màxim fins al 30 d'octubre de 2021 a les 14.00 h.

Els llocs per presentar els projectes  a través de mitjans electrònics. Per tant, hauran de registrar els projectes a través de la Seu electrònica de la Fundació Mallorca Turisme (https://fundaciomallorcaturisme.sedelectronica.es/info.0). Al catàleg de tràmits, trobaran un tràmit que es diu Convocatòria de contractes de patrocinis audiovisuals.

Els expedients es resoldran per ordre d'entrada en el registre de la Fundació i fins a l'esgotament del pressupost previst.

Ha de dir:

6. Termini i lloc de presentació de la documentació

La convocatòria per presentar projectes romandrà oberta des de l'endemà de publicar-se aquesta Resolució de convocatòria en el BOIB fins que se n'exhaureixi la dotació econòmica i com a màxim fins al 30 d'octubre de 2021 a les 14.00 h.

Els llocs per presentar els projectes a través de mitjans electrònics. Per tant, hauran de registrar els projectes a través de la Seu electrònica de la Fundació Mallorca Turisme (https://fundaciomallorcaturisme.sedelectronica.es/info.0). Al catàleg de tràmits, trobaran un tràmit que es diu Instància General (Tramitació electrònica).

Els expedients es resoldran per ordre d'entrada en el registre de la Fundació i fins a l'esgotament del pressupost previst.

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant el president de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, esmentada.

  

Palma, 5 de juliol de 2021

El director de la  Fundació Mallorca Turisme

Miguel Pastor Jordá