Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 256378
Aprovació definitiva de la modificació de l’Ordenança municipal de circulació del municipi d’Artà

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Finalitzat el termini d'exposició pública per a la presentació de reclamacions contra l'acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament, en sessió de dia 26 d'abril de 2021, d'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança municipal de circulació del municipi d'Artà, publicat en el BOIB núm. 57 d'1 de maig de 2021, sense que s'hagin presentat reclamacions, queda definitivament aprovada l'Ordenança següent, de conformitat amb el que preveu l'article 70.2 de la Llei 7/85, reguladora de les Bases del Règim Local:

ORDENANÇA MUNICIPAL DE CIRCULACIÓ

Es modifica l'article 12 en el Capítol IV: Normes de circulació, que queda redactat de la manera següent:

“Article 12. Bicicletes i ciclomotors.

1. Els conductors de bicicletes i ciclomotors han de circular per la seva dreta amb les precaucions necessàries i han de tenir en compte que les competicions o curses entre aquests vehicles estan prohibides.

2. Queda totalment prohibit portar passatgers en aquests darrers vehicles, excepte en el cas d'aquells ciclomotors homologats d'acord amb la legislació vigent.

3. Els ciclomotors en cap cas no poden circular per parcs públics i zones per a vianants, com ara ponts de pas elevat, voravies, etc.”

Es modifica l'article 13 en el Capítol IV: Normes de circulació, que queda redactat de la manera següent:

Article 13. Circulació de cicles i de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP)

1. La circulació dels distints tipus de cicles i dels VMP, les vies per on poden circular aquests, les seves característiques i prohibicions, la convivència de les bicicletes, altres cicles i els VMP amb la resta de vianants i resta de vehicles, l'estacionament d'aquests així com els registre dels cicles, es regula a normativa municipal específica que recull tots aquests aspectes com és l'Ordenança municipal reguladora de la mobilitat de ciclistes i usuaris de VMP.”

  

Artà, 21 de juny de 2021

El batle

Manuel Galán Massanet