Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 251990
Nomenament dels membres de la Junta Arbitral del Transport d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que mitjançant Decret de Presidència del Consell Insular d'Eivissa núm. 2021000329, de data de 23 d'abril de 2021, s'ha resolt el següent:

1. Designar a les següents persones com a integrants de la Junta Arbitral del Transport del Consell Insular d'Eivissa:

PRESIDENTA: Sra. Rosalía Moreno Marí, llicenciada en dret, cap de Servei adscrita a la Presidència. Suplent: Sra. Concepción Rebollo Laserna, llicenciada en dret, cap de Servei del Departament de Presidència.

SECRETARIA (no vocal): Sra. Susana Hernández Cardona, cap de Negociat adscrita a la Presidència. Suplent: Sra. Maria Jurado Linares, cap de Negociat del Departament d'Innovació, Transparència, Participació i Transports.

VOCAL 1 DE L'ADMINISTRACIÓ: Titular: Sra. Sara Tomás Gurnham. Suplent: Sra. Lourdes Riera Ribas. Ambdues inspectores de transports del Departament d'Innovació Transparència, Participació i Transports.

VOCAL 2: Vocalia ocupada per un representat dels carregadors o de les persones usuàries:

2.a- Carregadors : Representant de la Cambra Oficial de Comerç d'Eivissa i Formentera: Titular: Sr. José Raya Sánchez. Suplent: Sr. Ramón Díaz González.

2.b- Usuaris: Representant de l'Associació de Consumidors i Usuaris de les Illes Balears (CONSUBAL): Titular: Sr. Alfonso Rodríguez Sánchez. Suplent: Sra. Maria Inmaculada Jiménez Acosta.

VOCAL 3: Vocalia ocupada pel representant de les empreses de transports o d'activitats auxiliars i complementàries d'aquestes activitats.

3.a- Transports de viatgers: Representant de la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB): Titular: Sr. Antoni Cortés Manzano. Suplent: Sr. Emili J. Díaz Planells.

3.b- Transports de mercaderies: Representant de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera (PIMEEF): Titular: Sra. Yolanda González González. Suplent: Sr. José Raya Sánchez.

2. Notificar-ho a les persones interessades.

 

Eivissa, 11 de juny de 2021

La cap de Servei del Departament de Presidència

Concepción Rebollo Laserna