Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 251723
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 10 de juny de 2021 per la qual se citen a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu del procediment abreujat 266/2021, seguit en el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets  

1. El senyor Dan Silviu Radut va interposar un recurs contenciós administratiu contra la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 19 de febrer de 2021 per la qual es desestima el recurs de reposició interposat pel recorrent contra la resolució de 4 de gener de 2021 per la qual es publica la llista definitiva amb puntuacions de l'actualització de la borsa única per seleccionar personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria de metge/metgessa de família en equips d'atenció primària.  

2. Aquest recurs es correspon al procediment abreujat 266/2021, seguit en el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma. 

3. De manera directa o indirecta, la impugnació esmentada pot resultar rellevant per a una pluralitat de persones que podrien tenir la condició d'interessades en el procediment. 

Fonaments de dret 

1. Article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. 

2. Articles 40 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. 

Per tot això dict la següent 

Resolució

1. Citar a termini les persones interessades en el procediment abreujat 266/2021, que se segueix en el Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma, perquè es puguin personar davant aquest Jutjat en el termini de nou dies des de la data de publicació d'aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que, si es personen fora del termini establert, se les considerarà com a part —tot i que no per això s'hagi de retrotraure ni interrompre el procediment— i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent cap notificació. 

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web del Servei de Salut de les Illes Balears. 

 

Palma, 10 de juny de 2021

El director general Julio Miguel Fuster Culebras