Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció tercera. Cursos i formació

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 245281
Resolució de la Direcció Gerència de l’Escola Balear d’Administració Pública de 15 de juny de 2021 per la qual s’estableix la correspondència de diferents accions formatives amb les àrees funcionals corresponents

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L'apartat 1 a del punt segon de l'Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2013 va establir els criteris d'ocupació de determinats llocs de treball jerarquitzats.

2. Aquests criteris preveuen com a referència l'experiència adquirida per haver ocupat llocs en les unitats de gestió econòmica (UGE), les de contractació, les de serveis jurídics o les de gestió de personal o funció pública, d'acord amb l'apartat 1 b del punt segon de l'Acord esmentat.

3. L'Acord del Consell de Govern de 10 de novembre de 2017 va modificar l'Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2013, en relació amb l'equivalència d'una formació determinada amb el requisit d'experiència per ocupar llocs de treball concrets.

D'aquesta manera, l'apartat 1 a del punt segon de l'Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2013 va quedar redactat de la manera següent:

Segon. Determinar els criteris següents per poder establir un període d'experiència i/o formació en una àrea determinada com a requisit d'ocupació de determinats llocs de treball:

1. a) Per als llocs jerarquitzats, amb funcions transversals comunes a totes les conselleries, com ara serveis jurídics, unitats de gestió econòmica (UGE), gestió de personal o funció pública i unitats administratives de contractació (UAC), es permet sol·licitar, com a requisit d'ocupació, un nombre determinat d'anys d'experiència i/o formació en una àrea genèrica determinada en els llocs de treball següents:

— Caps de servei o equivalent: com a màxim 2 anys d'experiència en el mateix grup. Aquesta experiència es pot suplir per 1 any, com a màxim, amb formació o docència en cursos de l'EBAP de l'annex d'aquest Acord.

— Caps de secció o caps d'administració de personal: com a màxim 1 any d'experiència en el mateix grup. Aquesta experiència es pot suplir

íntegrament amb formació o docència en cursos de l'EBAP de l'annex d'aquest Acord.

— Caps de negociat: no se'ls pot exigir cap experiència ni formació específica.

Els plans anuals de formació de l'EBAP han d'establir, a més de l'àrea de formació a què correspon cada acció formativa, la correspondència amb l'àrea funcional a què pertany.

En un termini de sis mesos, l'EBAP ha d'aprovar una resolució en què ha d'establir la correspondència de les diferents accions formatives dels darrers 15 anys amb les àrees funcionals corresponents.

El Servei de Registre de Personal, una vegada establerta la correspondència a què fa referència el paràgraf anterior, pot emetre un certificat, a petició de la persona interessada, en què s'acrediti que disposa de la formació requerida, o bé que l'ha impartida, per ocupar determinats llocs amb aquests requisits.

4. A més, l'Acord del Consell de Govern de 10 de novembre de 2017 va afegir un punt 4 a l'Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2013, amb la redacció següent:

L'experiència requerida i, si escau, la formació equivalent per ocupar llocs de treball tenen un període de vigència de 15 anys a l'efecte d'acreditar els requisits d'ocupació esmentats.

Per tant, només s'han de tenir en compte les accions formatives incloses en els plans de formació aprovats des de l'any 2006 fins a l'any 2020, i sempre d'acord amb la data en què se sol·liciti el certificat esmentat en el punt anterior.

5. L'annex de l'Acord esmentat va establir la proposta de formació equivalent a l'experiència laboral màxima associada a les àrees funcionals transversals.

L'establiment de la correspondència de les diferents accions formatives amb les àrees funcionals esmentades ha seguit els criteris següents:

- Les àrees de formació en què s'incardinen les diferents activitats formatives no necessàriament han de correspondre de manera exacta amb les àrees funcionals establertes.

- Els objectius i els continguts específics de cada una de les accions en determinen l'enquadrament en les àrees funcionals transversals. Això pot implicar, igualment, que accions formatives que tenen el mateix nom no tenguin la mateixa correspondència perquè tenen objectius i continguts no coincidents.

6. Des de l'any 2021 ja s'inclou, si escau, la correspondència de les diferents accions formatives dels plans de formació amb les àrees funcionals transversals en la informació facilitada per a la inscripció dels participants.

Fonaments de dret

1. L'Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2013, en relació amb l'equivalència d'una formació determinada amb el requisit d'experiència per ocupar llocs de treball concrets.

2. L'Acord del Consell de Govern de 10 de novembre de 2017 pel qual es modifica l'Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2013, en relació amb l'equivalència d'una formació determinada amb el requisit d'experiència per ocupar llocs de treball concrets.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la correspondència de les diferents accions formatives desenvolupades per l'EBAP els darrers 15 anys (des dels plans de formació aprovats l'any 2006 fins als de l'any 2020), amb les àrees funcionals establertes per l'Acord del Consell de Govern de 10 de novembre de 2017 pel qual es modifica l'Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2013, en relació amb l'equivalència d'una formació determinada amb el requisit d'experiència per ocupar llocs de treball concrets, d'acord amb el que estableix l'annex d'aquesta resolució.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la presidenta de l'EBAP en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 21.2 dels Estatuts de l'EBAP, aprovats pel Decret 31/2012, de 13 d'abril.

 

Palma, 15 de juny de 2021

La directora general de Funció Pública Carmen Palomino Sánchez Per suplència de la Direcció Gerència de l'EBAP (BOIB núm. 54 de 17 d'abril de 2012)

 

ANNEX

La proposta formativa equivalent a l'experiència laboral que s'estableix en l'annex de l'Acord del Consell de Govern de 10 de novembre de 2017 pel qual es modifica l'Acord del Consell de Govern de 22 de març de 2013, en relació amb l'equivalència d'una formació determinada amb el requisit d'experiència per ocupar llocs de treball concrets, té la correspondència següent a la taula:

1-El que s'esmenta en l'àrea UGE amb el concepte Formació contínua general es correspon amb la referència de la taula UGE específica.

2-El que s'esmenta en l'àrea UGE amb el concepte Formació contínua sectorial es correspon amb la referència de la taula UGE especialitzada

3-El que s'esmenta en l'àrea Serveis Jurídics amb el concepte Formació contínua general es correspon amb la referència de la taula S. JURÍDICS específica.

4-El que s'esmenta en l'àrea Serveis Jurídics amb el concepte Formació contínua sectorial es correspon amb la referència de la taula S. JURÍDICS especialitzada.

5-El que s'esmenta en l'àrea Gestió de Personal o Funció Pública amb el concepte Formació contínua general es correspon amb la referència de la taula G. PERSONAL / F. PÚBLICA específica.

6-El que s'esmenta en l'àrea Gestió de Personal o Funció Pública amb el concepte Formació contínua sectorial es correspon amb la referència de la taula G. PERSONAL / F. PÚBLICA especialitzada.

7-El que s'esmenta en l'àrea Contractació amb el concepte Formació contínua general es correspon amb la referència de la taula CONTRACTACIÓ específica.

8-El que s'esmenta en l'àrea Contractació amb el concepte Formació contínua sectorial es correspon amb la referència de la taula CONTRACTACIÓ especialitzada.

FC06 PLA DE FORMACIÓ CONTINUA 2006

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0004

Execució pressupostària i sistema d'informació comptable SAP R/3 (D1) (Nivell 1)

UGE Especialitzada

EF0008

Introducció al sistema comptable SAP R/3 (C1) (Nivell 0)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0009

Sistema d'informació SAP R/3 (I 1) (Nivell 3)

UGE Especialitzada

EF0012

Gestió del pressupost despeses/ingressos

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0014

Sistema integral de gestió logística, econòmica i financera

UGE Especialitzada

ES0015

Curs de formació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0016

Curs de formació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0017

Curs de formació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0025

Curs d'Introducció al Dret del Consum

S. JURÍDICS Específica

JA0026

El procediment d'inspecció. L'acta d'inspecció

S. JURÍDICS Específica

JA0030

Incompatibilitats del personal al servei de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0129

Aplicació de la Llei de contractes de les Administracions Públiques

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0130

Aplicació normativa europea.Directives, reglaments.Transposició al Dret nacional

S. JURÍDICS Específica

JA0147

LOPD (on line)

S. JURÍDICS Específica

JA0148

Contractació Administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0149

Llei del Govern Balear i dels Consells Insulars

S. JURÍDICS Específica

JA0150

Règim disciplinari del personal al servei de l'Adminstració de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0151

Règim jurídic de les subvencions públiques

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0152

El conveni col.lectiu per al personal laboral al servei de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0153

Llei d'actes i procediment administratiu (on line)

S. JURÍDICS Específica

CG07 PLA DE CURSOS GENERALS 2007

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

RH0024

Procediments de gestió de personal

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

RH0025

Contractació de personal

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

FC07 PLA DE FORMACIÓ CONTINUA 2007

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0020

Curs sobre gestió del pressupost de despeses

UGE Especialitzada

EF0022

Introducció al sistema comptable SAP R/3 (C1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0023

Execució pressupostària i sistema d'informació comptable SAP R/3 (D1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0026

Gestió d'expedients de contractació SAP R/3 (SEINCO) (S1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0027

Sistema d'informació SAP R/3 (I1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0322

Curs bàsic de Consum

S. JURÍDICS Específica

ES0323

Curs de formació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0324

Curs de preparació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0325

Curs d'Introducció al Dret del Consum

S. JURÍDICS Específica

JA0001

LOPD (on line)

S. JURÍDICS Específica

JA0002

Llei de Règim jurídic i procediment administratiu comú (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0408

Curs d'aplicació de llei de Contractes en l'àmbit sanitari

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0410

Curs de perfeccionament en contratació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0413

Introducció a la contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0414

Introducció a l'aplicació de la Llei de Contractes en l'àmbit sanitari

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0415

Legislació sobre contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0416

Les noves lleis de Funció Pública i de cossos i escales de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0417

Les noves lleis de Funció Pública i de cossos i escales de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0418

Les noves lleis de Funció Pública i de cossos i escales de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0419

Les noves lleis de Funció Pública i de cossos i escales de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0420

Les noves lleis de Funció Pública i de cossos i escales de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0421

Règim jurídic aplicable als estrangers a Espanya

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0422

Règim jurídic de les subvencions públiques: aplicació pràctica

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0530

Procediment sancionador

S. JURÍDICS Específica

JA0531

Procediment administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0532

Responsibilitat patrimonial

S. JURÍDICS Específica

PCE08 PLA DE CURSOS ESPECÍFICS 2008

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0001

Llei 30/2007, de 30 d'octubre, de contractes del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

FC08 PLA DE FORMACIÓ CONTINUA 2008

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0005

Sistema d'informació SAP R/ 3 (I1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0247

Curs de comptabilitat pública

UGE Específica

EF0248

Curs de control financer

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

ES0131

Sistemes corporatius de RRHH i càlcul de nòmina

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0146

Curs bàsic de Consum

S. JURÍDICS Específica

ES0147

Curs de formació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0148

Curs de preparació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0150

Introducció al dret del consum

S. JURÍDICS Específica

GP0018

Seguretat Social (normativa bàsica)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0034

L'estatut bàsic de l'empleat públic en referència a les empreses públiques

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0039

Permisos, llicències i situacions administratives del personal estatutari

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0044

Contractació de personal

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0059

Llei 7/2007 de l'Estatut bàsic de l'empleat públic

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0036

Curs de perfeccionament en contratació administrativa en l'àmbit sanitari

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0038

Legislació sobre contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0040

Curs d'aplicació de la Llei de contractes en l'àmbit sanitari

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0041

Introducció a l'aplicació de la Llei de contractes en l'àmbit sanitari

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0045

Llei de règim jurídic i procediment administratiu comú (on line)

S. JURÍDICS Específica

JA0048

LOPD (on line)

S. JURÍDICS Específica

JA0060

Curs de legislació en matèria de contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0061

Introducció a la Llei de contractes del sector públic en l'àmbit sanitari

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0062

Règim jurídic d'entitats autònomes, empreses públiques, consorcis i fundacions

S. JURÍDICS Específica

JA0064

Recurs contenciós administratiu: procediment ordinari i procediment abreujat

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0065

Potestat sancionadora de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0066

Conceptes bàsics de la legislació balear en ordenació del territori i m. ambient

S. JURÍDICS Específica

JA0067

Responsabilitat patrimonial de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0068

Legislació de patrimoni: aspectes pràctics de la seva gestió

S. JURÍDICS Específica

JA0069

Legislació en matèria de subvencions

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0070

La nova llei de contractes del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0078

Aspectes de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0080

Aspectes de la llei de la jurisdicció contenciosa administrativa

S. JURÍDICS Especialitzada

PIA08 PLA INTERADMINISTRATIU 2008

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

GP0026

Llei 7/2007 de l'Estatut bàsic de l'empleat públic

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0027

Llei 7/2007 de l'Estatut bàsic de l'empleat públic

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0032

Responsabilitat patrimonial de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0035

Procediment Administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0036

Procediment Administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0037

Procediment Administratiu

S. JURÍDICS Específica

 

FC09 PLA DE FORMACIÓ CONTINUA 2009

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0053

Comptabilització i control de les despeses de personal

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

EF0054

El règim jurídic de les modificacions pressupostàries en l'àmbit de la CAIB

UGE Específica

EF0056

Execució pressupostària i sistema d'informació comptable (D1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0058

Gestió de compres

UGE Especialitzada

EF0059

Gestió d'expedients de contractació i patrimoni SAP R/3 (S2)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0060

Gestió d'expedients de despesa

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0061

Gestió d'expedients de subvencions i base autonòmica de subvencions (B1)

UGE Especialitzada

EF0062

Introducció al sistema comptable SAP R/3 (C1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0063

La comptabilitat pública. Règim jurídic d'aplicació a l'àmbit de la CAIB

UGE Específica

EF0064

La nova regulació de la contractació del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0065

L'hisenda pública de la CAIB.Principis rectors de l'activitat econòmicofinancera

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0066

Procediment d'execució del pressupost de despeses

UGE Especialitzada

EF0067

Procediment d'execució del pressupost d'ingressos

UGE Especialitzada

EF0068

Procediments de control intern: el control financer. Règim jurídic

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0069

Procediments de control intern: control previ de legalitat

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0070

Règim jurídic de les subvencions i ajudes. Aspectes pràctics control subvencions

UGE Especialitzada

EF0071

Sistema d'informació SAP R/3 (I 1)

UGE Especialitzada

ES0079

Curs d'actualització normativa junta arbitral de Consum

S. JURÍDICS Especialitzada

GP0165

Carrera administrativa, mobilitat i sistemes de provisió

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0166

Carrera administrativa, mobilitat i sistemes de provisió

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0167

Carrera administrativa, mobilitat i sistemes de provisió

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0168

Deures del personal funcionari i règim disciplinari

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0169

Deures del personal funcionari i règim disciplinari

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0170

Deures del personal funcionari i règim disciplinari

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0173

Novetats de l'Ebep i la seva influència a la normativa CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0174

Novetats de l'Ebep i la seva influència a la normativa CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0176

Permisos, llicències i situacions administratives del personal estatutari

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0178

Retribucions i acció social del personal de l'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0179

Retribucions i acció social del personal de l'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0181

Sistemes d'accés a la funció pública

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0182

Sistemes d'accés a la funció pública

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0183

Sistemes d'accés a la funció pública

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0184

Situacions administratives dels funcionaris públics d'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0185

Situacions administratives dels funcionaris públics d'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0186

Situacions administratives dels funcionaris públics d'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0187

Vacances, permisos i llicències del personal de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0188

Vacances, permisos i llicències del personal de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0313

Carrera administrativa, mobilitat i sistemes de provisió

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0190

Curs de legislació en matèria de contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0191

Curs de legislació en matèria de contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0192

Curs de legislació en matèria de contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0196

La nova llei de contractes del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0197

La nova llei de contractes del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0199

LOPD (on line)

S. JURÍDICS Específica

JA0201

Règim jurídic d'entitats autònomes, empreses públiques, consorcis i fundacions

S. JURÍDICS Específica

JA0204

Responsabilitat civil, penal administrativa i patrimonial a l'àmbit de l'admó

S. JURÍDICS Específica

PAD0213

Procediment per a l'elaboració de les disposicions de caràcter general

S. JURÍDICS Especialitzada

PAD0214

Procediment sancionador

S. JURÍDICS Específica

PIA09 PLA INTERADMINISTRATIU 2009

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0010

Curs de legislació en matèria de contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

PCE10 PLA DE CURSOS ESPECÍFICS 2010

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0001

Legislació sobre FP a les Illes Balears, Llei 3/2007 i projecte de llei de FP

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

FC10 PLA DE FORMACIÓ CONTINUA 2010

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0083

Modificacions de crèdit

UGE Especialitzada

EF0084

Introducció al sistema comptable SAP R/3 (C1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0085

Execució pressupostària i sistema d'informació comptable SAP R/3 (D1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0087

Gestió expedients de contractació i patrimoni SAP R/3 (S2)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0091

Sistema d' informació SAP R3 (II)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0098

Estabilitat pressupostària i col.laboració publicoprivada.

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0103

Procediments de control intern: previ de legalitat. Modalitats de control enCAIB

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0109

Llei 30/2007 de contractes del Sector Públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0124

Gestió i control de les despeses de personal

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

EF0142

Gestió economicofinancera de convenis de col·laboració

UGE Especialitzada

EF0186

Gestió d'expedients de subvencions i Base Autonòmica de Subvencions (B1)

UGE Especialitzada

EF0187

L'Hisenda Pública de la CAIB. Introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

ES0238

Curs de perfeccionament d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0240

Els drets dels consumidors a les noves lleis de consum

S. JURÍDICS Específica

GP0163

Novetats de l'Ebep i la seva influència a la normativa CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0164

Sistemes d'accés a la funció pública

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0165

Sistema informàtic RH, de gestió de recursos humans i nòmina

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0167

Carrera administrativa, mobilitat i sistemes de provisió

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0167

Carrera administrativa, mobilitat i sistemes de provisió

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0168

Situacions administratives dels funcionaris públics d'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0170

Seguretat Social: Afiliació i cotització

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0183

Sistema informàtic RH. Propostes de modificació de llocs de treball

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0234

Nòmines i assegurances socials

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

JA0160

LOPD (on line)

S. JURÍDICS Específica

JA0250

Règim jurídic de l'administració institucional

S. JURÍDICS Específica

JA0256

Legislació en matèria de contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0264

Potestat sancionadora de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0265

Conceptes bàsics de legislació balear en ordenació del territori i medi ambient

S. JURÍDICS Específica

JA0266

Responsabilitat patrimonial de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0267

La legislació del Patrimoni: aspectes pràctics de la seva gestió

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0268

Aspectes de la Llei de la Jurisdicció Cont-Adva d'interès per a les Conselleries

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0269

Legislació en matèria de contractes del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0270

Aspectes essencials de la Llei de Procediment Administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0272

Gestió d'expedients de subvencions i base autonòmica de subvencions

UGE Especialitzada

JA0273

Règim Jurídic d'entitats autònomes, empreses públiques, consorcis i fundacions

S. JURÍDICS Específica

PIA10 PLA INTERADMINISTRATIU

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0028

Els drets dels consumidors a les noves lleis de consum

S. JURÍDICS Específica

FC11 PLA DE FORMACIÓ CONTINUA 2011

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0048

Mòdul I. Adjudicació i formalització de contractes de la Llei 30/2007.

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0049

Mòdul II.Execució del contracte d'obres. Modificats. (Llei 30/2007, de Contractes del Sector Públic, modificada)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0050

Modul III. Objecte i subjecte de la Llei 30/2007. Convenis i encàrrecs

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0051

Introducció al sistema comptable. SAP R/3 (C1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0052

Execució presssupostària i sistema d'informació comptable SAP R/3 (D1)

UGE Especialitzada

EF0053

Gestió d' expedients de contractació SEINCO SAP R/3(S2)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0054

Gestió d'actius fixos SAP R/3: expedients de contractació i patrimoni (A1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0055

Sistema d'informació SAP R/3 (II)

UGE Especialitzada

EF0056

La hisenda pública de la CAIB. Introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0057

Estabilitat pressupostària i col·laboració publicoprivada

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0058

Procediments de control intern: el control financer

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0098

Gestió informàtica d'expedients de subvenciones i base autonòmica de subvencions SAP R/3 (B1)

UGE Especialitzada

EF0099

Règim jurídic de les subvencions i ajudes. Aspectes pràctics del control de les subvencions

UGE Especialitzada

S. JURÍDICS Especialitzada

EF0100

Procediments de control intern: previ de legalitat. Modalitats de control a la CAIB

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0109

Comptabilitat financera bàsica a l'Administració (mòdul I)

UGE Específica

EF0357

Procediment d'execució del pressupost de despeses

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0358

Procediment d'execució del pressupost d'ingressos

UGE Especialitzada

EF0361

Modificacions de crèdit

S. JURÍDICS Específica

ES0392

Curs de formació de nous àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0393

Curs de perfeccionament d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

GP0097

Novetats de l'EBEP i la seva influència en la normativa CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0101

Carrera administrativa, mobilitat i sistemes de provisió

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0102

Drets del personal i obligacions després de l'EBEP i la normativa CAIB actualitzada

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0103

Seguretat Social:afiliació i cotització

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0104

Situacions administratives dels funcionaris públics de l'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0106

Sistemes d'accés a la funció pública

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0108

Sistema informàtic RH, de gestió de recursos humans i nòmina

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0154

Retribucions i acció social del personal de l'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

JA0075

Potestat sancionadora de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0076

Conceptes bàsics de la legislació balear en matèria d'ordenació del territori i el medi ambient

S. JURÍDICS Específica

JA0077

Aspectes de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0078

Legislació en matèria de contractes del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0079

Aspectes essencials de la Llei de procediment administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0080

El marc jurídic de les incompatibilitats

S. JURÍDICS Específica

JA0084

Potestat sancionadora de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0085

Aspectes essencials de la Llei de procediment administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0086

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0087

La LOPD. Aplicació en les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0088

La potestat normativa del Govern de les Illes Balears (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0089

Els recursos administratius (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0090

La Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0092

Els convenis de col·laboració (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0093

Responsabilitat patrimonial de l'Administració (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0094

La invalidesa dels actes administratius i la seva revisió (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0110

Aspectes de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0120

Règim jurídic de les entitats instrumentals que integren el sector públic de la CAIB

S. JURÍDICS Específica

JA0121

Règim jurídic de les entitats instrumentals que integren el sector públic de la CAIB

S. JURÍDICS Específica

JA0133

Règim jurídic de les subvencions públiques: aplicació pràctica

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0134

Règim jurídic de les subvencions públiques: aplicació pràctica

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0157

Els drets dels consumidors en les noves lleis de consum

S. JURÍDICS Específica

JA0158

Responsabilitat patrimonial de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0159

La legislació del patrimoni: aspectes pràctics de la seva gestió

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0160

Introducció a la funció inspectora (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0162

Les disposicions i els requisits formals del procediment administratiu

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0181

Introducció a la contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0182

Aplicació pràctica de la Llei de contractes del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0183

Perfeccionament en contractació administrativa

CONTRACTACIÓ Especialitzada

JA0185

Legislació en matèria de contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0395

La Directiva 2006/123/CE relativa als serveis en el mercat interior i la seva transposició

S. JURÍDICS Específica

PCE11 PLA DE CURSOS ESPECÍFICS 2011

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0001

Aplicació pràctica de la nova norma de contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

FC12 PLA DE FORMACIÓ CONTINUA 2012

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0145

L'Hisenda Pública de la CAIB: introducció als pressuposts.

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0151

Text refós de la LCSP, aprovat per RDL 3/11. Àmbit subjectiu i objectiu. Negocis exclosos: convenis, encomanes de gestió

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0152

Text refós de la LCSP, aprovat per RDL 3/11. Selecció de l'oferta econòmica més avantatjosa. El recurs especial.

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0153

Text refós de la LCSP, aprovat per RDL 3/11. Contracte d'obres. Modificacions del contracte. L'enriquiment injust.

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0154

L'ordenament pressupostari de la CAIB. Referència als texts. Normativa bàsica.

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0155

El control intern de les despeses. Modalitats. El control previ de legalitat a la CAIB.

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0156

Estabilitat pressupostària i col·laboració público privada

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0157

Administració tributària balear i disposicions generals de l'ordenament tributari.

UGE Específica

EF0158

Impost sobre successions i donacions

UGE Específica

EF0159

Procediment de revisió tributària

UGE Especialitzada

EF0160

Impost de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats

UGE Específica

EF0216

Gestió d'expedients de contractació

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0218

Gestió d'actius fixos SAP R/3: expedients de contractació i expedients de patrimoni (A1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0219

Sistema d'Informació SAP R/3 (I1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0220

Règim jurídic de les subvencions com a expedient de despesa. Control de la legalitat en expedients de subvencions

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

EF0263

Gestió d'expedients de subvenció

UGE Especialitzada

S. JURÍDICS Especialitzada

GP0118

Novetats de l'EBEP i la seva influència en la normativa CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0119

Carrera administrativa, mobilitat i sistemes de provisió

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0120

Drets del personal i obligacions després de l'EBEP i la normativa CAIB actualitzada

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0121

Situacions administratives dels funcionaris públics de l'administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0122

Novetats de l'EBEP i la seva influència en la normativa CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0241

Retribucions i confecció de les nòmines del personal de l'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0242

Aplicació de la normativa de protecció de dades de caràcter personal en la gestió de recursos humans

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0124

Dret tributari bàsic

UGE Específica

JA0125

El funcionari públic davant el dret penal

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0126

Potestat sancionadora de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0128

Aspectes essencials de la Llei de jurisdicció contenciosa administrativa

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0129

Aspectes essencials de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0130

Legislació en matèria de contractes del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0131

Aspectes essencials de la Llei de procediment administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0132

Règim jurídic de les entitats instrumentals que integren el sector públic de la CAIB

S. JURÍDICS Específica

JA0135

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0136

Potestat sancionadora de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0137

Aspectes essencials de la Llei de procediment administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0204

Iniciació a la contractació de la CAIB. TRLCSP aprovat per RDL 3/11

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0245

Potestat sancionadora de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0246

Aspectes essencials de la Llei de procediment administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0247

Legislació en matèria de contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0248

Introducció a la funció inspectora (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0249

La LOPD. Aplicació en les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0250

La potestat normativa del Govern de les Illes Balears (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0253

La invalidesa dels actes administratius i la seva revisió (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0258

Els convenis de col·laboració (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0262

Aspectes essencials de la Llei de procediment administratiu

S. JURÍDICS Específica

TIC0181

Sistema informàtic RH de gestió de recursos humans i nòmina

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

TIC0182

Sistema informàtic. Propostes de modificació de llocs de treball.

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

FC13 Pla de Formació Contínua 2013

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0128

Iniciació a la contractació de la CAIB. El TRLCSP aprovat pel RDL 3/2011

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0129

Modificacions dels contractes. La modificació del contracte d'obres. Incompliments. L'enriquiment injust

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0130

Els acords marc. L'acord marc com a expedient de despesa

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0131

Els subjectes i els objectes en la contractació pública, els convenis de col·laboració i els encàrrecs de gestió

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0132

El control previ de legalitat de les despeses. Nou acord de Consell de Govern de fiscalització prèvia limitada

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0133

Introducció al sistema comptable SAP R/3 (C1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0134

Execució pressupostària i sistema d'informació comptable SAP R/3 (D1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0135

Gestió d'expedients de contractació SEINCO SAP R/3 (S2)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0136

Gestió d'actius fixos SAP R/3: expedients de contractació i expedients de patrimoni (A1)

UGE Especialitzada

EF0137

Gestió d'expedients de subvencions i Base Autonòmica de Subvencions SAP R/3 (B1)

UGE Especialitzada

EF0138

Sistema d'Informació SAP R/3 (I1)

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0211

El contracte de serveis

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0223

El procediment d'execució del pressupost d'ingressos

UGE Especialitzada

EF0273

L' Hisenda pública de la CAIB: introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

ES0212

Curs general de consum. Els drets dels consumidors.

S. JURÍDICS Específica

ES0285

Curs general d'inspecció de consum

S. JURÍDICS Específica

GP0145

L'EBEP després de les darreres modificacions legals i la seva influència en la normativa de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0146

Drets del personal després dels canvis normatius (de l'EBEP i la normativa de la CAIB ). Deures i règim disciplinari

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0209

Retribucions i confecció de les nòmines del personal de l'Administració autonòmica

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0210

Aplicació de la normativa de protecció de dades de caràcter personal a la gestió de recursos humans

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0147

La contractació en el sector públic: marc jurídic i aspectes essencials

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0178

Règim jurídic de les entitats instrumentals que integren el sector públic de la CAIB

S. JURÍDICS Específica

JA0183

La LOPD. Aplicació a les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0184

La potestat normativa del Govern de les Illes Balears (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0188

Els convenis de col·laboració (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0189

La tramitació dels expedients sancionadors de l'Administració (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0190

La tramitació dels expedients sancionadors de l'Administració (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0194

Aspectes essencials de la Llei de procediment administratiu (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0195

Aspectes essencials de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0196

Incompliment, reintegrament i frau en matèria de subvencions

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0197

Aspectes essencials de la Llei de procediment administratiu (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0198

Aspectes essencials de la Llei de procediment administratiu (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0199

Aspectes essencials de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0200

Aspectes essencials de la Llei de la jurisdicció contenciosa administrativa (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0201

La tramitació dels expedients sancionadors de l'Administració (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0275

Delimitació entre IVA i imposts de transmissions patrimonials oneroses

UGE Específica

JA0277

Potestat sancionadora de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0287

Delicte fiscal, delicte comptable i blanqueig de capitals

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0306

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

TIC0280

Sistema informàtic de RH de gestió de recursos humans i nòmines (nivell inicial)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

TIC0295

Sistema informàtic de RH. Propostes de modificació de llocs de treball

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

PCE13 Pla de Cursos Específics 2013

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0002

Principis fonamentals de la Central de Contractació del Govern de les Illes Balears

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0010

Compra pública innovadora (CPI)

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

JA0004

Formació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0005

La LOPD. Aplicació a les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

FG14 Pla de Formació General 2014

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0001

La hisenda pública de la CAIB: introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0008

Compra pública innovadora

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0009

Comptabilitat pública. Règim jurídic d'aplicació en l'àmbit de la CAIB

UGE Específica

EF0010

Instruments de racionalització de la contractació pública, nova directiva comunitària: acord marc i contractes derivats

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0011

Iniciació en la contractació pública en el marc de la nova directiva comunitària

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0012

Subjectes i objectes inclosos en l'àmbit del TRLCSP. Nova directiva comunitària: convenis i encomanes

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0013

Procediment d'execució del pressuposts d'ingressos

UGE Especialitzada

EF0014

Les modificacions dels crèdits pressupostaris a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

UGE Específica

EF0015

Control previ de legalitat

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0016

Procediments de control intern: el control financer

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

GP0023

Ordenació del temps després dels canvis normatius (EBEP i normativa CAIB)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0024

Deures del personal i règim disciplinari

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0025

Mobilitat i provisió dels llocs de treball. Novetats legislatives.

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0026

Seguretat Social: afiliació i cotització

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0027

Retribucions del personal funcionari de la CAIB (serveis generals)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0028

Situacions administratives del personal funcionari públic de l'administració autonòmica. Novetats legislatives.

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0030

Implantació de la Llei de protecció de dades de caràcter personal a la gestió de recursos humans

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0040

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració. Aspectes pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0041

La Llei orgànica de protecció de dades. Aplicació en les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0042

El procediment administratiu. Aspectes teòrics i pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0043

La contractació en el sector públic: marc jurídic i aspectes essencials

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0044

El procediment de responsabilitat patrimonial (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0046

Incompliment, reintegrament i frau en matèria de subvencions

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0047

La potestat normativa del Govern de les Illes Balears (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0049

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0050

Règim jurídic aplicable a liquidacions, ajornaments, compensacions i altres procediments de gestió

UGE Especialitzada

JA0051

El procediment administratiu. Aspectes teòrics i pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0053

Règim jurídic de les entitats instrumentals que integren el sector públic de la CAIB

S. JURÍDICS Específica

JA0054

La Llei orgànica de protecció de dades. Aplicació en les administracions públiques (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0056

El procediment sancionador. Aspectes teòrics i pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0057

Règim jurídic aplicable al procediment de reintegrament de subvencions. Aspectes pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0061

Els recursos administratius. Aspectes teòrics i pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0063

Naturalesa de la relació laboral dels empleats del sector públic instrumental

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0064

La potestat normativa del Govern de les Illes Balears (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0067

La tramitació dels expedients sancionadors (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0068

El procediment administratiu: idees generals i aspectes pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0092

Curs general d'inspecció de consum

S. JURÍDICS Específica

JA0093

Curs específic d'inspecció de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

FS14 Pla de Formació Sectorial 2014

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0064

Taller sobre les funcionalitats avançades en la gestió de la formació a través de l'aplicació de RRHH

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0066

Taller sobre les funcionalitats avançades en la gestió de la formació a través de l'aplicació de RRHH

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0001

Introducció al sistema economicofinancer SAP R/3 nova versió 6.0

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0002

Execució pressupostària en el sistema economicofinancer SAP R/3 nova versió 6.0

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0070

Qüestions rellevants en matèria de contractes del sector públic (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

ES0071

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0073

Notificació de reglamentacions tècniques a la Comissió Europea

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0003

Gestió d'expedients de contractació SEINCO SAP R/3 nova versió 6.0

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0004

Gestió d'actius fixos SAP R/3 nova versió 6.0: expedients de contractació i expedients de patrimoni

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0005

Gestió d'expedients de subvencions i base autonòmica de subvencions SAP R/3 nova versió 6.0

UGE Especialitzada

ES0006

Sistema d'Informació SAP R/3 nova versió 6.0

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0007

Sistema informàtic RH de gestió de recursos humans i nòmina (bàsic)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0008

Sistema informàtic RH de gestió de recursos humans i nòmina (avançat)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0014

Sistema informàtic RH. Propostes de modificació de llocs de treball

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0015

La contractació centralitzada en l'àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0058

El control intern de les despeses. Modalitats. El control previ de legalitat a la CAIB

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0082

ASPECTES PRÀCTICS DE LA TRAMITACIÓ D'EXPEDIENTS DE CONTRACTACIÓ ADMINISTRATIVA.

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

FIOP14 FORMACIÓ INTEGRACIÓ PER PERSONES AMB DISCAPACITAT 2014

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0053

Gestió d' expedients de contractació SEINCO SAP R/3(S2)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

JA0008

RECICLATGE FIOP: MÒDULS JURÍDICO ADMINISTRATIUS

S. JURÍDICS Específica

JA0009

RECICLATGE FIOP: DRETS I DEURES DEL PERSONAL DE L'ADMINISTRACIÓN DE LA CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0013

RECICLATGE FIOP: MÒDULS JURÍDICO ADMINISTRATIUS

S. JURÍDICS Específica

FG15 Pla de Formació General 2015

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EF0032

Iniciació a la contractació pública en el marc del TRLCSP i de la Directiva 2014/24/UE

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0033

Acords marc i figures relacionades en l'àmbit del TRLCSP i la Directiva 2014/24/UE

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EF0034

Modificacions dels crèdits pressupostaris a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

UGE Específica

EF0035

Control previ de legalitat

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0036

Hisenda pública de la CAIB: introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EF0037

Compra pública innovadora

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

GP0038

Seguretat Social: afiliació i cotització

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0046

Situacions administratives dels funcionaris de la CAIB: actualització de la normativa (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0047

Implantació de la Llei de protecció de dades de caràcter personal en la gestió de recursos humans

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0048

Retribucions del personal dels serveis generals de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GP0049

Formació bàsica en gestió de persones per competències (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GP0050

Gestió del temps de treball del personal funcionari i laboral de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0022

Procediment de responsabilitat patrimonial (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0024

Recursos administratius. Aspectes teòrics i pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0026

Procediment administratiu. Aspectes teòrics i pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0056

Llei de garantia de la unitat de mercat

S. JURÍDICS Específica

JA0057

Aspectes penals de l'exercici de la funció pública

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0058

Història, institucions i dret de la Unió Europea

S. JURÍDICS Específica

JA0059

La Unió Europea a les Illes Balears

S. JURÍDICS Específica

JA0060

Formació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0063

Taller pràctic d'anàlisis i execució de normes complexes

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0064

Taller pràctic de tècnica de l'informe jurídic

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0065

Efectes, compliment i extinció dels contractes administratius (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

JA0066

Problemes pràctics de la gestió de les subvencions

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0068

Contractació en el sector públic: marc jurídic i aspectes essencials

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0069

Règim constitucional i estatutari de repartiment de competències. Problemes actuals

S. JURÍDICS Específica

JA0071

Potestat normativa del Govern de les Illes Balears (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0072

Procediment sancionador. Aspectes teòrics i pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0073

Llei orgànica de protecció de dades. Aplicació a les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0074

Tramitació dels expedients sancionadors (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0075

El procediment administratiu: idees generals i aspectes pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0076

Règim jurídic aplicable al procediment de reintegrament de subvencions. Aspectes pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0077

Règim jurídic de les subvencions

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0078

Procediment sancionador

S. JURÍDICS Específica

JA0079

Procediment administratiu

S. JURÍDICS Específica

JA0080

Responsabilitat patrimonial de l'Administració pública

S. JURÍDICS Específica

JA0081

La doctrina del Consell Consultiu en matèria d'elaboració de reglaments

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0083

Règim jurídic de la gestió d'ingressos públics

UGE Especialitzada

PEL15 Pla de formació Entitats Locals 2015

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0034

Organització, ordenament jurídic i estructura de la Unió Europea (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0002

Contractació administrativa

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0005

Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0017

Tramitació de procediments administratius

S. JURÍDICS Específica

JA0055

Llei de subvencions (semipresencial)

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

FS15 Pla de Formació Sectorial 2015

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0010

Sistema informàtic RRHH. Gestió de recursos humans i nòmina (nivell bàsic)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0011

Sistema informàtic RRHH. Gestió de recursos humans i nòmina (nivell avançat)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0014

Execució pressupostària en el sistema SAP R/3. Nova versió 6.0

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0018

Introducció al sistema SAP R/3 nova versió 6.0

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0019

Sistema d'Informació SAP R/3. Nova versió 6.0

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0021

Jornades sobre actualitat en matèria de contractació pública

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

ES0022

Contractació centralitzada a l'àmbit de la comunitat autònoma de les Illes Balears

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0036

Llei 7/2014, de 23 de juliol, de protecció de les persones consumidores i usuàries de les Illes Balears

S. JURÍDICS Específica

ES0037

Facturació: requisits de les factures, IVA i exempcions de les retencions de l'IRPF

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0045

Tributs cedits a la CAIB: regulació estatal i autonòmica

UGE Específica

ES0067

Contractes laborals. Normativa d'aplicació

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

ES0079

La nova Llei de finances de la CAIB (Llei 14/2014)

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

FIOP15 PLA DE FORMACIÓ INTEGRACIÓ PER PERSONES AMB DISCAPACITAT 2105

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0007

Llei de Funció Pública de la CAIB. (Edició Eivissa)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0022

RÈGIM JURÍDIC I PROCEDIMENT ADMINISTRATIU DE LA CAIB ( Edició Mallorca)

S. JURÍDICS Específica

JA0023

LLEI DE FUNCIÓ PÚBLICA DE LA CAIB ( Edició Mallorca)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0026

ADMINISTRACIÓ AUTONÒMICA ( MALLORCA)

S. JURÍDICS Específica

FG16 Pla de Formació General 2016

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EP0046

Efectes i compliment dels contractes del sector públic. Esment especial al contracte d'obres

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0047

Iniciació a la contractació pública

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0048

Compra agregada: aspectes economicopressupostaris

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0049

Hisenda pública de la CAIB. Introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0050

Control previ de legalitat

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0051

La nova llei de finances

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0052

Nou règim de les modificacions pressupostàries en la Llei 14/2014, de 29 de desembre, de Finances de la CAIB.

UGE Específica

GDRH0005

Situacions administratives dels funcionaris de la CAIB: actualització de la normativa (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0007

Formació bàsica en gestió de persones per competències (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0053

Seguretat Social: afiliació i cotització

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

JA0025

Potestat normativa del Govern de les Illes Balears (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0026

Règim constitucional i estatutari de repartiment de competències. Problemes actuals

S. JURÍDICS Específica

JA0027

La Llei Orgànica de Protecció de Dades. Aplicació en les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0029

Llei de garantia de la unitat de mercat

S. JURÍDICS Específica

JA0030

La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0031

Règim jurídic aplicable a liquidacions, ajornaments, compensacions i altres procediments de gestió

UGE Especialitzada

JA0032

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0033

Aspectes essencials del procediment sancionador (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0034

Responsabilitat patrimonial de l'Administració

S. JURÍDICS Específica

JA0035

Efectes, compliment i extinció dels contractes administratius (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

JA0036

Contractació en el sector públic: marc jurídic i aspectes essencials

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0058

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0062

La Llei 40/2015 d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic (semipressencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0064

Les noves lleis de procediment administratiu comú i de règim jurídic del sector públic (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0065

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic: Llei 39/2015 i Llei 40/2015 (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0082

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic: Llei 39/2015 i Llei 40/2015 (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0083

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic: Llei 39/2015 i Llei 40/2015 (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0089

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015

S. JURÍDICS Específica

JA0090

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015

S. JURÍDICS Específica

 

PAF16 Programa d'Autoformació 2016

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0003

Procediment d'elaboració de les disposicions administratives de caràcter general

S. JURÍDICS Especialitzada

PEL16 Pla de formació Entitats Locals 2016

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0014

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015

S. JURÍDICS Específica

JA0015

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015

S. JURÍDICS Específica

JA0020

Expert en procediment administratiu comú de les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

FS16 Pla de Formació Sectorial 2016

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0003

Seguretat Social: afiliació i cotització

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0006

La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques

S. JURÍDICS Específica

ES0007

La Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic

S. JURÍDICS Específica

ES0008

Reforma del recurs de cassació en la jurisdicció contenciosa administrativa

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0056

Sistema informàtic RH. Gestió de recursos humans i nòmina en l'àmbit del sector públic instrumental

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0059

Contractació d'obra pública

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0061

Seguretat social: sistema de liquidació directa

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0069

Contractació centralitzada en l'àmbit de la CAIB

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0072

Execució pressupostària en el sistema SAP R/3

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0073

Gestió d'expedients de subvencions i Base Autonómica subvencions SAP. Nova BDNS

UGE Especialitzada

ES0074

Factura electrònica i consola de factures SAP

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0077

Descàrrega d'informes amb l'aplicació de l'EBAP de RRHH i tractament de les dades

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0092

Compra Pública Innovadora (CPI)

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0093

Compra Pública Innovadora (CPI)

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0101

Gestió integra de la Base de dades nacional de subvencions

UGE Especialitzada

JA0106

Novetats en matèria de règim jurídic del sector públic I procediment administratiu comú de les administracions públiques

S. JURÍDICS Específica

JA0107

Expert en procedimient administratiu comú de les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

FIOP16 PROGRAMA DE FORMACIÓ INTEGRACIÓ PERSONES AMB DISCAPACITAT 2016

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0008

Reciclatge Jurídica Fiop: Llei Procediment Administratiu Comú de les AAPP ( Llei 39/2015, 1 d'octubre)

S. JURÍDICS Específica

JA0007

Reciclatge Jurídica FIOP ( Mallorca): La Constitució Espanyola

S. JURÍDICS Específica

JA0009

Reciclatge Jurídica FIOP ( Mallorca): Llei de Funció Pública CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0012

Reciclatge Jurídica (Mallorca) : Llei de règim jurídic del sector públic ( Llei 40/2015, d'1 d'octubre )

S. JURÍDICS Específica

JA0014

L'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears

S. JURÍDICS Específica

JA0019

Reciclatge Jurídica Fiop: Llei Procediment Administratiu Comú de les AAPP ( Llei 39/2015, 1 d'octubre)

S. JURÍDICS Específica

FS17 Pla de Formació Sectorial 2017

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0009

Notificacions. Actualització de la Llei 39/2015 del procediment administratiu comú de les administracions públiques

S. JURÍDICS Específica

ES0010

Impost sobre estades turístiques a les Illes Balears i mesures d'impuls del turisme sostenible

UGE Específica

ES0011

Impost sobre la renda de les persones físiques

UGE Específica

ES0014

Incidència pràctica de la Llei 39/2015 i 40/2015 en la tramitació dels procediments administratius. En especial, l'Admin

S. JURÍDICS Específica

ES0015

Pràctic sobre contractació administrativa: novetats normatives i jurisprudencials

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0016

SAP R/3 2017 Gestió d'actius fixos pel Servei de Patrimoni

UGE Especialitzada

ES0017

Sistema SAP R/3 2017: nova gestió d'expedients de subvencions

UGE Especialitzada

ES0018

SAP R/3 2017. Factura electrònica i consola de factures

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0019

SAP R/3 2017. Execució pressupostària en el sistema

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0020

SAP R/3 2017. Gestió d'expedients de contractació SEINCO

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0021

Sistema SAP R/3 2017. Gestió d'actius fixos: expedients de contractació i expedients de patrimoni

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0022

Com aplicar la perspectiva de gènere en la gestió dels recursos humans

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0031

Plataforma de Contractació del Sector Públic

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0037

Formació d'àrbitres de consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0045

Com aplicar la perspectiva de gènere en la gestió dels recursos humans

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0046

Aspectes pràctics de la Gestió Patrimonial de l'Administració de la CAIB

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0051

La licitació electrònica a la plataforma de contractació del sector públic

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0061

Pressuposts generals aplicats a projectes estratègics (semipresencial)

UGE Específica

ES0091

SAP

UGE Especialitzada

ES0101

Curs per als promotors de contractes de la Central de Compres

CONTRACTACIÓ Específica

ES0102

Curs per als promotors de contractes de Serveis Generals i Obres

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

ES0105

Descàrrega d'informes amb l'aplicació de l'EBAP de RRHH i tractament de les dades

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

PEL17 Pla de formació Entitats Locals 2017

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0006

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015 (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0007

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015 (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0008

Llei orgànica de protecció de dades. Aplicació a les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0018

Administració local i responsabilitat patrimonial davant els ciutadans (en línia)

S. JURÍDICS Específica

PAF17 Programa d'Autoformació 2017

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0001

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú

S. JURÍDICS Específica

 

​​​​​​​FG17 Pla de Formació General 2017

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EP0001

Convenis de col·laboració i encàrrecs de gestió a mitjans propis en vista del règim jurídic actual

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0002

Iniciació a la contractació pública. Principals novetats del projecte de llei de contractes del sector públic

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0003

Hisenda pública de la CAIB. Introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0004

Nou règim de les modificacions pressupostàries en la Llei 14/2014, de 29 de desembre, de Finances de la CAIB

UGE Específica

EP0005

La nova llei de finances

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0006

Control previ de legalitat

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0007

Auditoria de compliment: control financer d'ajudes i subvencions

UGE Especialitzada

EP0008

Auditoria de compliment: control financer de la contractació pública

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0009

Contractació centralitzada a l'àmbit de la CAIB i licitació electrònica (semipresencial)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

GDRH0051

Vacances, permisos i llicències del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0052

Taller d'avaluació de competències professionals: aplicació de la tècnica 360º

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GDRH0053

Gestió per competències a les administracions públiques (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0054

Seguretat social: afiliació i cotització

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GDRH0055

Règim disciplinari i règim d'incompatibilitats (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0056

Sistemes de provisió del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0057

Jubilació i perllongació en el servei actiu del personal funcionari de carrera (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0062

Avaluació de competències professionals: aplicació de la tècnica 360º

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0066

El sistema d'avaluació de competències en els serveis generals de l'Administració de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0010

Llei orgànica de protecció de dades. Aplicació a les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0011

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0014

Llei 14/2014, de 29 de desembre, de finances de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0019

Responsabilitat patrimonial de l'Administració (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0037

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0038

Responsabilitat patrimonial de l'Administració (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0039

Procediment sancionador (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0040

Tècnica legislativa en l'elaboració de lleis (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0041

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0042

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0044

La notificació administrativa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0045

Els recursos administratius (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0049

Tramitació dels expedients sancionadors

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0050

Règim jurídic de les subvencions

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0059

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015 (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0060

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015 (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0063

Règim jurídic aplicable al procediment de reintegrament de subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0064

Notificació administrativa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú

S. JURÍDICS Específica

FIOP17 PROGRAMA DE FORMACIÓ INTEGRACIÓ PERSONES AMB DISCAPACITAT 2017

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0003

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic: Llei 39/2015 i Llei 40/2015

S. JURÍDICS Específica

JA0015

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic: Llei 39/2015 i Llei 40/2015

S. JURÍDICS Específica

FS18 Pla de Formació Sectorial 2018

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0002

Novetats més rellevants de la regulació de la llei de contractes del sector públic i la seva incidència pràctica

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

ES0004

Pressuposts generals aplicats a projectes estratègics (Semipresencial)

UGE Específica

ES0005

Actuacions administratives i llibertats comunitàries: qüestions actuals

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0007

Perspectiva jurídica de l'Administració Electrònica

S. JURÍDICS Específica

ES0015

Llei 39/2015. Registres electrònics i notificació. Caducitat i prescripció.

S. JURÍDICS Específica

ES0039

Específic d'Inspecció de Consum

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0043

General d'Inspecció de Consum

S. JURÍDICS Específica

ES0056

Gestió de les subvencions al SAP pels diferents centres gestors (no UGE)

UGE Especialitzada

ES0064

Llei de contractes 9/2017: teoria i aplicació pràctica per a la supervisió de projectes i futura licitació

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

ES0069

Avançat en matèria de Seguretat Social i IRPF

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0070

Actualitzacions del sistema informàtic RH en els processos de gestió de nòmina i seguretat social

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0072

Fonaments, procés comptable i Pla General de Comptabiliitat

UGE Específica

ES0075

La licitació electrònica a la plataforma de contractació del sector públic

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0078

SAP R/3 2018 la nova Gestió d'expedients de Subvencions.

UGE Especialitzada

ES0079

SAP R/3 2018 Factura electrònica i consola de factures

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0080

SAP R/3 2018 Execució pressupostària en el sistema.

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0084

Fiscalització prèvia: aspectes que comprova Intervenció (semipresencial)

UGE Especialitzada

ES0090

Impost sobre la Renda de les Persones Físiques

UGE Específica

ES0094

Impost sobre el Valor Afegit (IVA)

UGE Específica

ES0101

Incidència pràctica de la Llei 39/2015 i 40/2015 en la tramitació dels procediments administratius

S. JURÍDICS Específica

ES0109

Taller pràctic sobre licitació electrònica

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0112

SAP R/3 2018 Gestió d'expedients de contractació SEINCO

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

FG18 Pla de Formació General 2018

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EP0001

Control intern de legalitat. Fiscalització

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0002

La contractació centralitzada en l'àmbit de la CAIB (semipresencial)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0003

L'Hisenda pública de la CAIB. Introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0004

La nova Llei de finances de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (semipresencial)

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0005

El pressupost de la CAIB (semipresencial)

UGE Especialitzada

EP0006

Introducció a la gestió econòmica (UGE)

UGE Especialitzada

GDRH0007

El sistema d'avaluació de competències en els serveis generals de l'Administració de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0041

Sistemes de provisió de llocs de feina del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0042

Règim disciplinari i règim d'incompatibilitats (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0043

La jubilació i la perllongació en el servei actiu del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0044

Vacances, permisos, llicències i jornada del personal funcionari de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0057

Taller d'entrevista avaluació 360º

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

JA0021

La Llei Orgànica de Protecció de Dades. Aplicació en les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0022

El Reglament General de Protecció de Dades. Aplicació en les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0023

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració. Aspectes teòrics i pràctics

S. JURÍDICS Específica

JA0024

La llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector public. Aspectes claus per a la seva aplicació (semipr)

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0025

Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Aspectes clau per a la seva aplicació (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0026

Règim jurídic aplicable al procediment d`elaboració dels convenis de col·laboració. Aspectes teòrics i pràctics (semip.)

S. JURÍDICS Específica

JA0027

Responsabilitat patrimonial de l'Administració (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0028

Règim jurídic de les subvencions (semipresencial)

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0029

La Llei 14/2014, de 29 de desembre, de Finances de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Análisi jurídic

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0030

Tramitació dels expedients sancionadors

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0031

El procediment sancionador (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0032

La tècnica legislativa en l'elaboració de lleis (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0033

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú: Llei 39/2015 i Llei 40/2015

S. JURÍDICS Específica

JA0034

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú: Llei 39/2015 i Llei 40/2015

S. JURÍDICS Específica

JA0035

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0036

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0037

La notificació administrativa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú

S. JURÍDICS Específica

JA0038

L'Estatut bàsic de l'empleat públic. Anàlisi jurídic i aspectes pràctics (semipresencial)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0039

Els recursos administratius (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0040

La llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector public. Aspectes claus per a la seva aplicació (semipr)

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0049

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú: llei 39/2015 i llei 40/2015

S. JURÍDICS Específica

PEL18 Pla de formació Entitats Locals 2018

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

GDRH0021

Gestió per competències a les administracions públiques (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0015

Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Aspectes clau per a la seva aplicació (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0016

La Llei orgànica de protecció de dades. Aplicació en les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0017

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015 (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0019

Administració local i responsabilitat patrimonial davant els ciutadans (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0038

El nou reglament de protecció de dades i el seu impacte sobre les administracions públiques

S. JURÍDICS Específica

JA0045

Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Aspectes clau per a la seva aplicació (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0046

Novetats en matèria de procediment administratiu derivades de les lleis 39/2015 i 40/2015 (en línia)

S. JURÍDICS Específica

PAF18 Programa d'Autoformació 2018

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0001

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú

S. JURÍDICS Específica

JA0005

La Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Aspectes claus per a la seva aplicació

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

FIOP18 PROGRAMA DE FORMACIÓ INTEGRACIÓ PERSONES AMB DISCAPACITAT 2018

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0001

La contractació administrativa. Tipus de contractes.Sistemes de selecció dels contractistes.Formalització contractes

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

JA0015

Introducció a les noves lleis de Procediment Administratiu i Règim Jurídic de l'Administració Püblica.

S. JURÍDICS Específica

FS19 Pla de Formació Sectorial 2019

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0007

Fonaments, procés comptable i pla general de comptabilitat

UGE Específica

ES0008

Especialista en matèria de Seguretat Social i IRPF

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0010

SAP R/3 2019 Gestió d'Actius fixos NPGC: expedients de contractació i expedients de patrimoni

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0011

SAP R/3 2019 Sistema d'informació

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0012

SAP R/3 2019 Factura electrònica i consola de factures

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0013

SAP R/3 2019 la nova gestió d'expedients de subvencions

UGE Especialitzada

ES0014

Sistema de gestió de recursos humans i nòmina de RH. Actualització per a la gestió dels nous mòduls de l'eina

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0015

Sistema de gestió de recursos humans i nòmina RH en l'àmbit del sector públic instrumental

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0016

Sis casos pràctics en matèria de patrimoni

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0018

Darrera jurisprudència i resolucions judicials sobre personal laboral temporal

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0021

Qüestions pràctiques en matèria d'execució i modificació de contractes

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0023

Qüestions pràctiques d'interès del procediment contenciós administratiu

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0025

Valoració de la jurisprudència en relació al nou recurs de cassació

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0063

Impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats. Visió general de la gestió de l'impost

UGE Específica

ES0100

SAP per patrimoni

UGE Especialitzada

ES0108

Les principals funcionalitats en la gestió de la formació a través de l'aplicació de Recursos Humans

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0121

Taller pràctic de licitació electrònica

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0126

El dret d'accés a la informació pública a la CAIB

S. JURÍDICS Específica

ES0137

Impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats. Visió general de la gestió de l'impost.

UGE Específica

ES0141

Accés a la documentació d'arxius. Normativa legal. Protecció de dades i transparència.

S. JURÍDICS Específica

PAF19 Programa d'Autoformació 2019

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0003

Les noves lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú

S. JURÍDICS Específica

JA0004

La Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Aspectes claus per a la seva aplicació

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

PEL19 Pla de formació Entitats Locals 2019

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0011

El Reglament General de Protecció de Dades. Aplicació en les administracions públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0012

Administració local i responsabilitat patrimonial davant els ciutadans (en línia)

S. JURÍDICS Específica

FG19 Pla de Formació General 2019

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EP0043

Control intern de legalitat. Fiscalització

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0044

La contractació centralitzada en l'àmbit de la CAIB (semipresencial)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0045

La Hisenda pública de la CAIB. Introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0046

La nova Llei de finances de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (semipresencial)

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0047

Introducció a la gestió econòmica

UGE Especialitzada

EP0049

El pressupost de la CAIB (semipresencial)

UGE Especialitzada

GDRH0018

Sistemes de provisió de llocs de feina del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0019

Sistemes de provisió de llocs de feina del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0020

Seguretat Social: afiliació i cotització

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GDRH0021

La jubilació i la perllongació en el servei actiu del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0022

Vacances, permisos, llicències i jornada del personal funcionari de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0023

Taller d'entrevista avaluació 360º

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GDRH0024

Aspectes pràctics del Conveni col·lectiu del personal laboral CAIB (semipresencial)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0025

La promoció del personal funcionari de la CAIB: promoció interna, grau personal i carrera professional (semipresencial)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0027

Actualització en matèria de règim disciplinari i règim d'incompatibilitats (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0058

El sistema d'avaluació de competències en els serveis generals de l'Administració de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0001

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració. Aspectes teòrics i pràctics (EL)

S. JURÍDICS Específica

JA0002

Responsabilitat patrimonial de l'Administració (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0003

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració. Aspectes teòrics i pràctics (SP)

S. JURÍDICS Específica

JA0004

La tècnica legislativa en l'elaboració de lleis (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0005

Les lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú: llei 39/2015, llei 40/2015 (SP)

S. JURÍDICS Específica

JA0006

El Reglament General de Protecció de Dades. Aplicació en les Administracions Públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0007

La notificació administrativa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procedimient administratiu comú de les AP.

S. JURÍDICS Específica

JA0008

Procediment de responsabilitat patrimonial

S. JURÍDICS Específica

JA0009

El Reglament General de Protecció de Dades. Aplicació en les Administracions Públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0010

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0011

Les lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú: llei 39/2015, llei 40/2015 (SP)

S. JURÍDICS Específica

JA0012

L'Estatut bàsic de l'empleat públic. Anàlisi jurídic i aspectes pràctics (semipresencial)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0013

Els recursos administratius: aspectes teòrics i pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0015

La potestat reglamentària (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0017

El sector públic instrumental de la CAIB

S. JURÍDICS Específica

JA0066

Les lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú: llei 39/2015, llei 40/2015 (SP)

S. JURÍDICS Específica

FIOP19 PROGRAMA DE FORMACIÓ INTEGRACIÓ PERSONES AMB DISCAPACITAT 2019

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0001

RECICLATGE : DRET CONSTITUCIONAL I ESTATUTARI BÀSIC

S. JURÍDICS Específica

JA0002

RECICLATGE: EL PROCEDIMENT ADMINISTRATIU COMÚ

S. JURÍDICS Específica

JA0003

RECICLATGE: NORMATIVA I DESENVOLUPAMENT DE LA FUNCIÓ PÚBLICA

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0007

Reciclatge de l'Àrea Jurídica

S. JURÍDICS Específica

PAF20 Programa d'Autoformació 2020

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0005

La Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Aspectes claus per a la seva aplicació

S. JURÍDICS Específica

CONTRACTACIÓ Específica

PEL20 Pla de formació Entitats Locals 2020

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0003

Administració local i responsabilitat patrimonial davant els ciutadans (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0007

Procediment sancionador en les entitats locals(en línia)

S. JURÍDICS Específica

FG20 Pla de Formació General 2020

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

EP0032

La contractació centralitzada en l'àmbit de la CAIB (semipresencial)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0033

La Hisenda pública de la CAIB. Introducció als pressuposts

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0034

La Llei de finances de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

UGE Específica

CONTRACTACIÓ Específica

EP0035

Introducció a la gestió econòmica (en línia)

UGE Especialitzada

EP0036

El pressupost de la CAIB (semipresencial)

UGE Especialitzada

EP0037

Gestió econòmica de la contractació (en línia)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0039

Fiscalització prèvia dels expedients de contractació (en linia)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

EP0041

Elaboració de pressuposts. L'ordre per a l'elaboracio de pressuposts de la CAIB (en línia)

UGE Especialitzada

EP0063

La contractació centralitzada en l'àmbit de la CAIB (en linia)

CONTRACTACIÓ Especialitzada

GDRH0017

Sistemes de provisió de llocs de feina del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0018

Taller d'entrevista avaluació 360º

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

GDRH0019

Aspectes pràctics del Conveni col·lectiu del personal laboral CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0020

La jubilació i la perllongació en el servei actiu del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0021

Actualització en matèria de règim disciplinari i règim d'incompatibilitats (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0022

Vacances, permisos, llicències i jornada laboral del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0023

Procediments de gestió de personal funcionari i efectes en el règim retributiu (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0024

La Directiva 1999/70/CE sobre treball de durada determinada i la jurisprudència associada (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0027

Sistemes de provisió de llocs de feina del personal funcionari de la CAIB (en línia)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

GDRH0060

El sistema d'avaluació de competències en els serveis generals de l'Administració de la CAIB

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0001

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració. Aspectes teòrics i pràctics (EL)

S. JURÍDICS Específica

JA0002

Responsabilitat patrimonial i procediment (semipresencial)

S. JURÍDICS Específica

JA0003

Procediment de responsabilitat patrimonial

S. JURÍDICS Específica

JA0004

Règim jurídic aplicable al procediment d'elaboració dels convenis de col·laboració. Aspectes teòrics i pràctics (EL)

S. JURÍDICS Específica

JA0005

La tècnica legislativa en l'elaboració de lleis (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0006

Les lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú: Llei 39/2015, Llei 40/2015 (SP)

S. JURÍDICS Específica

JA0007

El Reglament General de Protecció de Dades. Aplicació en les Administracions Públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0008

La notificació administrativa en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procedimient administratiu comú de les AP (EL)

S. JURÍDICS Específica

JA0009

Els recursos administratius: aspectes teòrics i pràctics (semipresencial)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0010

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

JA0011

El Reglament General de Protecció de Dades. Aplicació en les Administracions Públiques (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0012

L'Estatut bàsic de l'empleat públic. Anàlisi jurídic i aspectes pràctics (semipresencial)

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

JA0013

El sector públic instrumental de la CAIB

S. JURÍDICS Específica

JA0014

Les lleis de règim jurídic del sector públic i del procediment administratiu comú: llei 39/2015, llei 40/2015 (SP)

S. JURÍDICS Específica

JA0015

La concessió de subvencions: qüestions procedimentals (en línia)

UGE Específica

S. JURÍDICS Específica

JA0064

Procediment de responsabilitat patrimonial (en linia)

S. JURÍDICS Específica

JA0065

El temps en el dret administratiu (en línia)

S. JURÍDICS Específica

JA0066

El procediment de reintegrament de les subvencions (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

FS20 Pla de Formació Sectorial 2020

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

ES0014

Transmissions IVA ITP

UGE Específica

ES0024

Valoració de la jurisprudència en relació al nou recurs de cassació

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0036

Formació d'àrbitres de consum (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0036

Formació d'àrbitres de consum (en línia)

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0039

Transparència i protecció de dades a la UIB (en línia)

S. JURÍDICS Específica

ES0049

SAP R/3 2020 Gestió d'expedients de contractació SEINCO

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0050

SAP R/3 2020 Factura electrònica i consola de factures

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0051

SAP R/3 2020 Sistema d'informació

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0052

SAP R/3 2020 la nova gestió d'expedients de subvencions

UGE Especialitzada

ES0054

SAP R/3 2020 Introducció al sistema

UGE Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

ES0059

El patrimoni públic de l'Administració Autonòmica, Estatal, Local I Institucional. Sector Públic Autonòmic

S. JURÍDICS Específica

ES0060

Qüestions jurídiques del dret d'accès a la informació pública a la CAIB

S. JURÍDICS Específica

ES0061

Nòmina, IRPF i Seguretat Social. Noves eines informàtiques per a la gestió de Recursos Humans a serveis generals

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Especialitzada

ES0062

El dret d'accés a la informació pública a la CAIB

S. JURÍDICS Específica

ES0106

Curs general d'inspecció de consum (en línia)

S. JURÍDICS Específica

ES0107

Curs específic d'inspecció de consum (EL)

S. JURÍDICS Especialitzada

ES0109

Selecció del personal en les Administracions Públiques

G. PERSONAL / F. PÚBLICA Específica

ES0116

Tramitació dels expedients de contractació: qüestions pràctiques

S. JURÍDICS Especialitzada

CONTRACTACIÓ Especialitzada

​​​​​​​FIOP20 PROGRAMA DE FORMACIÓ INTEGRACIÓ PERSONES AMB DISCAPACITAT 2020

ACTIVITAT

NOM

ÀREA FUNCIONAL

JA0001

Fonts del Dret

S. JURÍDICS Específica

JA0007

Reciclatge de l'Àrea Jurídica (segona part)

S. JURÍDICS Específica