Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 249687
Esmena d'errada convocatòria borsa de peons per al cementeri municipal de l'Ajuntament de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de Batlia núm. 2021/1956 de data 16 de juny de 2021, s'ha resolt el següent:

"DECRET

Antecedents

1.- Bases específiques de la convocatòria per a la selecció de personal laboral temporal per crear una borsa de feina de peons per al cementeri municipal, mitjançant concurs oposició, per a l'Ajuntament de Manacor.

 A les esmentades bases es preveu dins la clàusula cinquena. ADMISSIÓ DELS ASPIRANTS:

«....  a la mateixa resolució s'inclourà la llista dels aspirants que no haguin acreditat el requisit del coneixement de la llengua catalana, amb indicació del lloc, la data i l'hora de l'inici de la prova destinada a acreditar aquest requisit....»

 2.- Aquesta acció no és correcte tota vegada que l'acreditació del coneixement de la llengua catalana es un requisit, tal com està especificat a la clàusula tercera de les bases.

Fonaments de dret

Article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que estableix que les administracions públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot l'exposat,

RESOLC

1. Esmenar l'errada observada i modificar bases específiques de la convocatòria per a la selecció de personal laboral temporal per crear una borsa de feina de peons per al cementeri municipal, mitjançant concurs oposició, per a l'Ajuntament de Manacor publicades en el BOIB núm. 79 de 15 de juny de 2021, que passarà a  tenir la següent redacció:

 «Cinquena. ADMISSIÓ DELS ASPIRANTS

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, la Presidència de la corporació dictarà resolució en el termini màxim de dos dies hàbils, amb la qual declararà aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos. Aquesta resolució s'exposarà al tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest Ajuntament. Es concedirà un termini de dos dies hàbils a comptar del dia següent a aquesta publicació per a rectificacions, esmenar errades i possibles reclamacions.

La llista provisional de persones admeses i excloses es considerarà automàticament elevada a definitiva si no s'hi presenten reclamacions.

Si hi hagués reclamacions, seran estimades o desestimades, si s'escau, en el termini màxim de dos dies, en una nova resolució amb la qual s'aprovi la llista definitiva, que es farà pública al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament.

A la mateixa resolució, es fixarà el lloc, la data i l'hora de realització del primer exercici de la fase d'oposició, i quedaran convocats els aspirants per a la realització dels exercicis amb l'exposició d'aquesta resolució.

Entre la publicació de l'anunci d'aprovació definitiva i l'inici de les proves no hi podrà haver menys de dos dies hàbils.»

2. Obrir un nou termini de presentació de sol·licituds, significant no obstant això, que aquelles sol·licituds que varen ser presentades, complint tots els requisits legals, en el termini obert per l'anunci de la convocatòria publicada en el BOIB, es consideren vàlides amb caràcter general.

3. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament de Manacor.

4. Comunicar aquesta resolució a la Junta de Personal.

Contra aquesta resolució - que posa fi a la via administrativa – podeu interposar, de forma alternativa, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que dictà l'acte en el termini d'un mes comptador des de l'endemà a la publicació d'aquesta resolució en el tauler d'edictes de l'Ajuntament, o recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà a la seva publicació en el tauler d'edictes de l'Ajuntament, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques."

 

Manacor, 17 de juny de 2021

El delegat especial de Personal Joan Gaià i Mascaró