Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 249105
Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres d’11 de juny de 2021 per la qual es modifica l’annex 7 de la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 14 de maig de 2021 per la qual s’acorda el preu de la prova d’accés de caràcter específic i el preu del bloc específic per als ensenyaments esportius de règim especial de les modalitats esportives d’Atletisme, Bàsquet, Futbol, Hípica, Judo, Muntanya i Escalada, Piragüisme, Salvament i Socorrisme, i Vela per al curs 2021-2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 27 de maig de 2021 es publica al BOIB núm. 69 la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 14 de maig de 2021 per la qual s'acorda el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic per als ensenyaments esportius de règim especial de les modalitats esportives d'Atletisme, Bàsquet, Futbol, Hípica, Judo, Muntanya i Escalada, Piragüisme, Salvament i Socorrisme, i Vela per al curs 2021-2022.

2. Detectada una errada a l'annex 7 de l'esmentada Resolució, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres troba pertinent la modificació d'aquest annex.

Fonaments de dret

1. El Reial decret 1363/2007, de 24 d'octubre (BOE núm. 268, de 8 de novembre, i suplement en català núm. 35, de 16 de novembre), pel qual s'estableix l'ordenació general dels ensenyaments esportius de règim especial.

2. El Reial decret 669/2013, de 6 de setembre (BOE núm. 236, de 2 d'octubre), pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Atletisme i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

3. El Reial decret 980/2015, de 30 d'octubre (BOE núm. 282, de 26 de novembre), pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Bàsquet i se'n fixen el currículum bàsic i els requisits d'accés, i es modifica el Reial decret 669/2013, de 6 de setembre, pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Atletisme i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

4. El Reial Decret 320/2000, de 3 de març pel qual s'estableixen els títols de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu superior en les especialitats de Futbol i Futbol Sala, s'aproven els corresponents ensenyaments mínims i es regulen les proves i els requisits d'accés a aquests ensenyaments.

5. El Reial decret 933/2010, de 23 de juliol (BOE núm. 211, de 31 d'agost), pel qual s'estableixen els títols de tècnic esportiu en les Disciplines Hípiques de Salt, Doma i Concurs Complet i tècnic esportiu en les Disciplines Hípiques de Resistència, Orientació i Turisme Eqüestre, i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

6. El Reial decret 706/2011, de 20 de maig (BOE núm. 147, de 21 de juny), pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Judo i Defensa Personal i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

7. El Decret 104/2006, de 7 de desembre (BOIB núm. 180, de 19 de desembre), pel qual s'estableixen els currículums, les proves i els requisits d'accés corresponents als títols de tècnic esportiu i de tècnic esportiu superior de les especialitats dels Esports de Muntanya i Escalada.

8. El Reial decret 981/2015, de 30 d'octubre (BOE núm. 282, de 25 de novembre), pel qual s'estableixen els títols de tècnic esportiu en Piragüisme d'Aigües Braves, tècnic esportiu en Piragüisme d'Aigües Tranquil·les, i tècnic esportiu en Piragüisme Recreatiu Guia en Aigües Braves, i se'n fixen el currículum bàsic i els requisits d'accés.

9. El Reial decret 878/2011, de 24 de juny (BOE núm. 175, de 22 de juliol), pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Salvament i Socorrisme i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

10. Ordre EDU/2449/2011 de 5 de setembre (BOE núm. 223, de 16 de setembre), pel qual s'estableixen els títols de tècnic esportiu en Vela amb Aparell Fix i tècnic esportiu en Vela amb Aparell Lliure, i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

11. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació d'Atletisme de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva d'Atletisme, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

12. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Bàsquet, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

13. El Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i la Federació de Futbol de les Illes Balears, per impartir els ensenyaments de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu Superior, en la modalitat esportiva de futbol i futbol sala, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat el 12 de març de 2020.

14. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació Hípica de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva d'Hípica als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

15. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació Balear de Judo i Esports Associats per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Judo i Esports Associats als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

16. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Muntanyisme i Escalada als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

17. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federación Balear de Piragüismo per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Piragüisme, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

18. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federación de Salvamento y Socorrismo de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Salvament i Socorrisme als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

19. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federación Balear de Vela per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Vela als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

20. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 21, de 15 de febrer de 2021) estableix que la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres és competent en els ensenyaments de règim especial.

21. La Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 14 de maig de 2021 per la qual s'acorda el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic per als ensenyaments esportius de règim especial de les modalitats esportives d'Atletisme, Bàsquet, Futbol, Hípica, Judo, Muntanya i Escalada, Piragüisme, Salvament i Socorrisme, i Vela per al curs 2021-2022 (BOIB núm. 69, de 27 de maig de 2021).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Autoritzar la modificació de l'annex 7 (preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federación Balear de Piragüismo per al curs 2021-2022), que correspon a l'annex 1 d'aquesta resolució.

2. Ordenar que aquesta Resolució es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Disposar que aquesta Resolució entri en vigor l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs d'alçada davant el conseller d'Educació i Formació Professional en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb el que s'estableix en els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i en l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 11 de juny de 2021

El director general de Planificació, Ordenació i Centres

Antonio Morante Milla

 

ANNEX 1 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació Balear de Piragüisme per al curs 2021-2022

Preu de la prova específica del cicle inicial del grau mitjà                                100€

Preus del Bloc Específic del cicle inicial de grau mitjà de Piragüisme

Cicle inicial de grau mitjà de Piragüisme

Mòduls

Hores

Preu

MED-PIPI1102. Tècnica d'Aigües Braves

15 h

150 €

MED-PIPI1103. Tècnica d'Aigües Tranquil·les

15 h

150 €

MED-PIPI1104. Tècnica de Caiac de Mar

10 h

100 €

MED-PIPI1105. Tècnica de Caiac Polo

10 h

100 €

MED-PIPI1106. Organització d'esdeveniments d'Iniciació en Piragüisme

20 h

200 €

MED-PIPI1107. Formació Pràctica

75 h

100 €

Bloc específic complet

145 h

800 €

Preus del Bloc Específic del cicle final de grau mitjà de Piragüisme en Aigües Tranquil·les

Cicle final de grau mitjà de Piragüisme en Aigües Tranquil·les

Mòduls

Hores

Preu

MED-PIPI202 Escola de Piragüisme

20 h

160 €

MED-PIPI203 Piragüisme adaptat

10 h

80 €

MED-PIPI204 Organizació d'esdeveniments en Piragüisme

10 h

80 €

MED-PIAT209 Perfeccionament tècnic en Piragüisme d'Aigües Tranquil·les

35 h

320 €

MED-PIAT210 Entrenament en Aigües Tranquil·les

40 h

320 €

MED-PIAT211 Maneig d'embarcacions d'esbarjo

20 h

160 €

MED-PIAT212 Formació Pràctica

110 h

80 €

Bloc específic complet

245 h

1200 €