Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 248527
Departament de personal. Servei de seleccio. Llista provisional de persones admeses i excloses. Concurs oposició torn lliure 1 plaça d'enginyer/a tècnic/a d'obres públiques taxa estabilitzacio ope 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública per decret número 10953 de data 14 de juny de 2021, ha resolt el següent:

1. Aprovar la llista provisional de persones admeses per prendre part al concurs oposició pel torn lliure per cobrir 1 plaça vacant d'Enginyer/a Tècnic/a d'Obres Públiques, vacant a la plantilla de funcionaris/àries d'aquesta corporació pertanyents a l'Escala de l'Administració Especial, Subescala tècnica mitjà, especialitat enginyeria d'obres públiques, grup A, subgrup A2, corresponent a la taxa addicional d'estabilització de la feina temporal de l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018, en els termes establerts a l'Annex 1 que s'adjunta al present decret.

2. Aprovar la llista provisional de persones excloses per prendre part al concurs oposició pel torn lliure per cobrir 1 plaça vacant d'Enginyer/a Tècnic/a d'Obres Públiques, vacant a la plantilla de funcionaris/àries d'aquesta corporació pertanyents a l'Escala de l'Administració Especial, Subescala tècnica mitjà, especialitat enginyeria d'obres públiques, grup A, subgrup A2, corresponent a la taxa addicional d'estabilització de la feina temporal de l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018, en els termes establerts a l'Annex 2 que s'adjunta al present decret.

Per esmenar el possible defecte o presentar els documents que siguin preceptius, les persones excloses o omeses disposen d'un termini de 10 dies hàbils, comptats des de la publicació de la relació de persones excloses al BOIB. Si no es presenten esmenes a la llista, aquesta esdevé definitiva.

3.- Publicar a la pàgina web www.palma.cat.

Contra esta resolución, que agota la vía administrativa, se podrá interponer por parte de los interesados recurso potestativo de reposición en el plazo de un mes ante el mismo órgano que la haya aprobado, de acuerdo con el artículo 123 de la Ley 39/2015, de 1 de octubre, de procedimiento administrativo común de las administraciones públicas. En caso de no interponer el recurso potestativo de reposición se podrá interponer directamente recurso contencioso administrativo, según el artículo antes mencionado y 45 y siguientes de la Ley 29/1998, de 13 de julio, reguladora de la jurisdicción contencioso administrativa, ante el Juzgado contencioso Administrativo, en el plazo de dos meses a partir del día siguiente de la publicación en el BOIB.

 

Palma, 16 de juny de 2021

El cap del Departament de Personal

p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014

(BOIB núm. 30 de 04/03/2014)

Antoni Pallicer Martorell

Documents adjunts