Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 246195
Decret de nomenament de Tinències de Batle i regidories delegades – corporació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle en data 14 de juny de 2021 va dictar el següent Decret, que es transcriu literalment:

En virtut de les atribucions que per Llei em són conferides, especialment les assenyades a l'art. 41 del RD 2.568 de 28 de novembre de 1986, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals (ROF), i més concretament les establertes als articles 43 i 44 del ROF així com l'establert a l'art. 23 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, i més concretament a l'art. 46 i ss del ROF.

Primer.- Nomenar Tinents de Batle els següents regidors:

Primer Tinent de Batle: Sr.  José Luis Urraca Martín

Segona Tinent de Batle:  Sra. Maria Magdalena Guardia Crespí.

Tercera Tinent de Batle:  Sra. Cristina Ballester Parets.

Els Tinents de Batle, com a tals, els correspondrà substituir en la totalitat de les funcions i per ordre del seu nomenament al Batle en els supòsits d'absència, malaltia o impediment que l'impossibiliti per a l'exercici de les seves atribucions, així com exercir les funcions de Batle en els supòsits de vacant a la Batlia fins la presa de possessió del nou Batle.

Segon.- Designar els regidors com a encarregats de les àrees que es diran:

Delegar les àrees de Medi Ambient, manteniment, agricultura i desenvolupament local, seguretat, urbanisme i nova ciutadania, al Sr. Batle, Joan Riutort Crespí.

Delegar les àrees de mobilitat, habitatge, economia, accessibilitat, turisme al Primer Tinent de Batle Sr. José Luis Urraca Martín.

Delegar les àrees d'Educació, cultura, transparència, participació ciutadana, administració electrònica a la Segona Tinent de Batle, Sra. Maria Magdalena Guardia Crespí.

Delegar les àrees d'Hisenda, pressuposts, funció pública, contractació pública socialment responsable, responsabilitat social, comunicació, cooperació i solidaritat a la Tercera Tinent de Batle Sra. Cristina Ballester Parets.

Delegar les àrees de fires, festes, esports, infància, joventut i benestar animal al regidor Sr. Antonio Bibiloni Oliver.

Delegar les àrees de gent gran, benestar social, salut pública i igualtat a la regidora Sra. Catalina Coll Isern.

Totes les delegacions seran de les compreses a l'article 43.5 b) del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals (RD 2568/86), que comprèn la direcció interna i gestió dels serveis corresponents, sense incloure la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

Tercer.-Notificar el present Decret als interessats/des per al seu coneixament i efectes oportuns.

Quart.-Publicar el present Decret al Butlletí Oficial de les Illes Balears, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent de la signatura del present Decret.

Cinquè.- Donar compte al Ple de l'Ajuntament d'aquesta resolució en la primera sessió que celebri.

 

Santa Eugènia, 16 de juny de 2021

El batle Joan Riutort Crespí