Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 246144
Procediment de canvi de titularitat en els drets funeraris del nínxol núm. 7, de la Sepultura 115, zona 2, del Cementiri Municipal d’Algaida i d’una quarta part de la Sepultura núm. 27 del Cementiri Municipal de Randa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 15 de juny de 2021, atesa la sol·licitud presentada per Catalina Vanrell Oliver, de canvi de titularitat en els drets funeraris del nínxol núm. 7, de la Sepultura 115, zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida i d'una quarta part de la Sepultura núm. 27 del Cementiri Municipal de Randa, com hereva de la Sra. Joaquina Oliver Capellà.

Vista l'escriptura de manifestació i acceptació d'herència de data 16 d'abril de 2021 amb protocol núm. 771.

Ha dictat la Providència següent:

1.- Admetre a tràmit l'inici del procediment de canvi de titularitat del nínxol núm. 7, de la Sepultura 115, zona 2, del Cementiri Municipal d'Algaida i d'una quarta part de la Sepultura núm. 27 del Cementiri Municipal de Randa, a favor de Catalina Vanrell Oliver.

2.- Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions o reclamacions pertinents.

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

 

Algaida, 16 de juny de 2021

La batlessa Maria Antònia Mulet Vich