Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 231487
Resolució de la consellera de Salut i Consum de 31 de maig de 2021 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria de Salut i Consum en el primer quadrimestre de l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria de Salut i Consum en el primer quadrimestre de l'any 2021 (vegeu l'annex adjunt).

 

Palma, 4 de juny de 2021

La consellera de Salut i Consum Patricia Gómez Picard

 

 

ANNEX Llista de convenis subscrits

- Conveni entre el Ministeri de Sanitat i la Conselleria de Salut i Consum de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears sobre l'adhesió a l'ús de l'aplicació RADAR COVID.

- Conveni de cooperació educativa de pràctiques acadèmiques externes curriculars dels estudiants de la Universitat CEU Cardenal Herrera a entitats col·laboradores.

- Conveni entre l'Institut de Salut Carlos III, OA, MP i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la formació d'especialistes en medicina i infermeria del treball.

- Conveni de col·laboració entre el Ministeri de Consum i la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears per a la constitució de la Junta Arbitral de Consum de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Consum i l'Ajuntament de Marratxí en matèria de consum (programa «Consum a ca Teva»).

- Conveni de col·laboració docent entre la Conselleria de Salut i Consum, el Servei de Salut de las Illes Balears, Mutua Balear i Previs Gestión de Riesgos, SLU sobre la Unitat Docent Multiprofessional de Salut Laboral (UDMSL) de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la formació de metges especialistes en medicina del treball i infermeres especialistes en infermeria del treball.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Consum del Govern de les Illes Balears i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears per a la realització de tests ràpids de VIH.

- Conveni entre el Ministeri d'Inclusió,  Seguretat Social  i Migracions (INSS) i  la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per al control de la incapacitat temporal durant el període 2021 a 2022

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Consum i l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en matèria de consum (programa «Consum a ca Teva»).

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Consum i l'empresa Boehringer Ingelheim España S.A., per a la priorització d'accions d'estratègies en salut.